Proč má Eda spoustu času a dospělí ne? přehled

Proč má Eda spoustu času a dospělí ne?
https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/335594/bmid_proc-ma-eda-spoustu-casu-a-dospeli--2Se-335594.jpg 4 11 11

Edovi je šest let, chodí do první třídy a má pořád spoustu volného času. Stíhá dělat všechno, na co má chuť. Jeho maminka naopak vůbec čas nemá. Často dělá několik věcí najednou a je pak nabručená a bez nálady. A Edu to trápí. Nerozumí tomu, jak je to možné, že dospělí čas nemají a děti ano? Jediný dospělý člověk, který má času dost, je dědeček. S ním bude Eda hledat odpovědi na otázky, co je to čas a kde se vlastně bere. Podaří se jim problém rozlousknout?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Proč má Eda spoustu času a dospělí ne?. Přihlašte se a napište ho.

janina66
31.01.2024 3 z 5

Četla jsem synovečkovi, předškolákovi, když jsem ho hlídala. Potom jsem mu trochu osvětlila hodiny, ale má čas.
Nebyla to špatná knížka.

ydnac
20.01.2024 3 z 5

Eda toho věděl hodně. Na to, že mu bylo šest. Edova maminka toho věděla hodně málo. Na to, že jí bylo už třicet, myslel si Eda.

Pár stránek a hodně moudrosti.
Někdy dospělí potřebují vědět, jak věci vidí děti.
Každý by si měl udělat čas, na to co má rád a na to pro co žije a já myslím, že rodiče žijí pro své děti.
A děti by to měli vědět a cítit.
Neměli by mít pocit, že se rodiče zlobí, protože si myslí, že něco udělali špatně.
Edova maminka je permanentně ve stresu, ale jejich volný den se mi moc líbil :-).
Edův dědeček už má času kolik chce :-).
Eda je velice chytrý klučina, jeho pomoc mamince byla opravdu vynalézavá :-).
Nejen Eda může mít dost času, ale každý ho může mít :-), jen musí chtít a něco pro to udělat :-)

Čtenářská výzva 2024, téma 19.

simca9342
25.08.2023 5 z 5

Eda se diví, proč má sám hromady času, kdy neví, co dělat a jeho máma to má přesně opačně.
Odpovědi na otázky ze svého notýsku najde u dědy, který jako důchodce má taky hodně času.
Líbilo se mi, že u každé kapitoly je uvedený počet slov a vtipný příklad toho, jakou dobu zhruba trvá přečtení jedné kapitoly.

Kniha Proč má Eda spoustu času a dospělí ne? v seznamech

německá literatura čas hodiny, hodinky volný čas příběhy pro děti

Autorovy knížky

2017  78%Proč má Eda spoustu času a dospělí ne?
Skrýt reklamy