Prospěchářka přehled

Prospěchářka
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/515594/bmid_prospecharka-6538c3fe827f1.jpg 4 76 76

Alana Shropshirová je v nelehké situaci. Její otec Ed si těsně před sedmdesátkou začal se svou osmadvacetiletou ošetřovatelkou, což se vůbec nelíbí jeho synům. Teddy a Martin na svou sestru naléhají, aby jim pomohla otce „ochránit“. Alaně je však jasné, že jim ve skutečnosti jde jen o majetek, a odmítne se do kontroverzního románku míchat. Jako tvrdě pracující svobodná matka má mnohem důležitější starosti – a své zámožné rodině se už dávno odcizila. Když se však Ed s Kelly zasnoubí, bratři Alanu přesvědčí, aby za otcem přiletěla a společně s nimi se zlatokopky zbavila. Kelly je však mnohem prohnanější, než čekali, a Alana se zaplétá do stále nebezpečnějšího plánu plného tajemství a překvapení. Jak daleko jsou její sourozenci ochotni zajít?... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: , Ikar (ČR) , Kalibr

The Opportunist, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Prospěchářka. Přihlašte se a napište ho.

evin84
12.11.2024 4 z 5

Fajn kniha, takový konec jsem nečekala.

uzivatel9575
07.11.2024 3 z 5

Tak za mě to bylo bohužel docela zklamání. Celkem brzy jsem tušila, kdo by za tím vším mohl být a těšila se, jak k tomu rozuzlení dojdeme, jenže ono to najednou bylo prásk, střih, konec a vlastně nic nenasvědčovalo krokům k tomu člověku, co za tím byl. Přišlo mi to, jakoby autorku už dál nebavilo psát, náhodným losovačem vybral teda postavu X a té to hodil na krk. Jasně měla ta postava své důvody, ale nepřišlo mi to nějak celé zpětně přirozené.

veronika4001
28.10.2024 5 z 5

Tak, kdo s kým?
Na straně 75 jsem byla celkem překvapená, ale prosím, věci se stávají.
Okolnosti případ zauzlovávají.
Vypočítavost nebo upřímnost?
Možná vidíme věci způsobem, jakým uvažujeme a tím, na co myslíme a co bychom dělali my.
Když autorka narazí na nějaký okamžik v přítomnosti, má tendenci vysvětlit jeho historii i s lidmi, kteří se v tomto čase vyskytovali. Proč to tak je, tzn. od čeho se to odráží, s kým to bylo a kdo je ten dotyčný zač.
Narafičit situace, aby vyhovovaly a říkat to, co se zrovna hodí.
Čím více jsem se dostávala k závěru, tím více jsem si kladla otázku, jakou roli v tom všem Kelly sehrává?
Zrcadlo, tj. stejné jednání z opačné strany.
Závěr zvrácený a překvapivý.
Doporučuji knihu přečíst.

Mysleli si, že se jí snadno zbaví...

13.12.2023

Kniha Prospěchářka v seznamech