Recepty na fajn časy přehled
Igor Bukovský
Krásná vegetariánská kuchařka jak po stránce obrazové tak obsahové. Autorem je MUDr.Igor Bukovský a jeho manželka Erika. Najdete zde vegetariánské recepty z celého světa. Každý recept je zhodnocený i z pohledu jeho použití při problematických onemocněních z hlediska výživy. U každého receptu je uvedená biologická hodnota jídla. A abyste se při vaření nenudili napsal Vám Igor ke každému receptu odpovědi na nejčastější otázky, které dostává na přednáškách.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Recepty na fajn časy. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (2)
Osobne si myslím, že pán Bukovský nevie variť, ale zato perfektne ovláda marketing. Ako dlhoročnej vegetariánke mi ani tak nevadilo, že je to vegánska kuchárka, čiže miesto masla "zdravý" margarín a miesto normálneho mlieka sójové, ale hlavne chuťovo veľmi nezaujímavé recepty - okrem jedného. Inak je to veľmi osobná kuchárska kniha, ku každému receptu manželia Bukovskí napísali niečo o tom, ako k nemu prišli a prečo ho majú radi. To istým spôsobom aj spečatilo osud tejto knihy, pretože manželia sa krátko po jej vydaní rozišli a nemali viac záujem o ďalšie vydania.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Recepty na fajn časy v seznamech
v Přečtených | 5x |
v Chystám se číst | 2x |
v Chci si koupit | 2x |
Autorovy další knížky
2014 | Návod na přežití pro ženu |
2014 | Návod na přežití pro muže |
2000 | Recepty na fajn časy |
2009 | Hubnutí bez blbnutí -- pravdy a lži o dietách a detoxikaci |
2009 | Hned to bude |
(SPOILER) Dobře uvařit, není jednoduché. Správné kouzlení vyžaduje dokonalou přípravu, nejen dlouhodobý nácvik, pod dohledem prvotřídního trenéra - často je to maminka a web vaření.cz. Potřebujeme nejrůznější vybavení, pomůcky, kvalitní sporák, který nebude sabotovat kuchtíkovu snahu, jakostní bio suroviny, odpovídající finanční obnos, precizní znalost technologického postupu / např. kynuté těsto opakovaně propracovat, dokud se těsto nepřestane lepit na mísu, opakovaně necháváme po zapracování odpočívat v teplíčku pod peřinou a pak nakonec lehce prstem vmáčkneme důlek a důlek zmizí /. Vše a kdykoliv se může pokazit. ale když chuťové pohárky jsou spokojené, nestyďte se poděkovat a kuchaře pochválit. Jisté však je, že od masožravce se uznání za zeleninový nákyp asi hned nedočkáte.
V luxusních lázních mají oblíbené i vegetariánské pokrmy.
Vážím si osvěty MUDr. Igora Bukovského viz knihy, YouTube apod. Mrzí mě, že jeho práce je vymazávána / a mnoha jiných lidí/, považuji to za nebezpečné bránění a omezování přístupu veřejnosti k informacím a nesouhlasím , protože každý má právo na svůj názor, který si tvoří na základě svobodného přístupu k informacím, cenzura je nepatřičná dle Listiny základních lidských práv viz Ústava ČR.
Kuchařku doporučuji z důvodu nutnosti postupně obohacovat každý talíř zeleninou, tak aby výživová hodnota každého sousta potěšila, ale i posílila strávníka. Láska prochází žaludkem.