Rocková hvězda přehled
Jackie Collins
Touha vystoupit na výsluní slávy, být úspěšný, nejznámější, nejbohatší, neustále pohání postavy románu Jackie Collinsové, tři slavné rockové zpěváky: První z nich, Kris, drsný rocker, nedokáže odolat žádné nádherné blondýnce a lepí se něj problém za problémem. Bobby Mondella, černá soulová hvězda, se na vrchol dostává díky své chamtivosti, a tím se také stane obětí osobní i umělecké tragédie. A konečně Rafaela, dívka s úžasným stylem, vstupuje do světa s razancí sobě vlastní. Rocková hvězda vezme čtenáře na divokou jízdu světem rock and rollu, ale i drog, sexu, džunglí nesplněných ambicí, neuskutečněných snů a nemilosrdné moci. (přebal knihy)... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 1995 , AlpressOriginální název:
Rock Star, 1988
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rocková hvězda. Přihlašte se a napište ho.
Je to skvělá knížka. Je to vzrušující, napínavé a ze světa, který mi nic neříká. Jsou tam padouši, jak má být i normální lidi. Nejsou tam žádní Mirkové Dušínové, což mě osobně vyhovuje. Doporučuji všemi deseti :)
Takhle nějak bych to napsala, kdybych si troufla, vybavena znalostmi lokací a lidí od kumštu jen z bulváru. Je to zvláštní, ale Jackie Collins se v tomto prostředí pohybovala jak ryba ve vodě, přesto kniha působí jak vycucaná z prstu. JC už měla silnější chvilky, ale jako relaxační čtení, proč ne. Doporučuji však dát na jeden zátah, protože se při liknavějším čtení v množství postav a časových přeskoků zaručeně ztratíte :).
Kniha Rocková hvězda v seznamech
2011 | Šance |
1994 | Lady Boss |
1993 | Americká hvězda |
1999 | Nebezpečný polibek |
2010 | Naivní mrcha |
Jackie je skvělá spisovatelka, zatím žádná kniha v podprůměrné kvalitě