Bouřlivá doba přehled

Bouřlivá doba
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/494078/bmid_bourliva-doba-b2y-494078.jpg 4 43 43

Rodinný hotel série

Palác Heiligendamm, rok 1922. Během poválečné krize bojuje Elisabeth o přežití nově zrenovovaného hotelu. Teprve když si slavný režisér zvolí hotel za filmovou kulisu, svitne jí naděje na udržení podniku i v těžkých časech. Zatímco profesní úspěch má již nadosah, její vztah k Juliu Falkenhaynovi je stále pod špatnou hvězdou. I její bratr Paul se musel rozloučit se svou láskou. Je do hloubi duše nešťastný. Nový partner ho zavede do sítí nově vzniklé strany NSDAP a jeho rozhodnutí přinese do rodiny hluboký rozkol… Druhý díl rozsáhlé ságy o hoteliérské rodině Kuhlmanových v německých lázních Heiligendamm... celý text

Literatura světová Romány Historie
Vydáno: , Ikar (ČR)

Palais Heiligendamm 2: Stürmische Zeiten, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bouřlivá doba. Přihlašte se a napište ho.

Zelený.úval
16.11.2024 4 z 5

(SPOILER) Ve 2. díle bylo i na mě trochu moc politiky a víc bych ocenila další osudy jednotlivých postav. Ke konci dílu mě potěšilo, že se Paul nakonec srovnal a našel se ve vedení hotelu.

anej
14.11.2024 4 z 5

Překvapivě moc fajn pokračování této ságy. Někdy bylo té politiky trošku moc, ale k té době to patřilo. Aspoň jsem se trošku víc dostala do obrazu té doby. Vůbec to nebylo jednoduché.

Aranel15
02.10.2024 3 z 5

Politika je samozřejmě nedílnou součástí nejen této neklidné doby, ale už ji bylo možná až příliš. Ačkoli fanatické přesvědčení je zde ukázáno velmi dobře. Díky tomu se zde trochu ztrácí příběh hotelu i Elitabeth.

Bouřlivá doba, Mysli na mě a další knižní novinky (32. týden)

07.08.2022

Kniha Bouřlivá doba v seznamech