Nový začátek přehled

Nový začátek
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/464319/bmid_novy-zacatek-YPC-464319.jpg 4 62 62

Rodinný hotel série

1. díl >

Heiligendamm, rok 1912. Rodina berlínského hoteliéra Kuhlmanna má veliké plány: vytvořit konkurenci slavnému Grand Hotelu. Bohužel High Society i nadále raději navštěvuje podnik již známého, etablovaného podniku. V těchto těžkých časech projevuje zvláště hoteliérova dcera Elisabeth obchodní nadání, na rozdíl od syna Paula, jehož hlavní vášní je hudba. Když se situace nebezpečně vyhrotí, cítí Elisabetin otec nutnost požádat o pomoc zbohatlíka Julia Falkenhayna. Jeho velice nekonvenční názory ovšem zpočátku velice popuzují ctižádostivou Elisabeth… Úvod rodinné ságy o hoteliérské rodině v Heiligendammu... celý text

Literatura světová Romány Historie
Vydáno: , Ikar (ČR)

Ein neuer Anfang, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nový začátek. Přihlašte se a napište ho.

Zelený.úval
02.09.2024 4 z 5

Ze začátku jsem měla problém se do knihy začíst. S tím, jak začala válka, dostal děj spád a čtení ubíhalo. Na konci mě trochu štvala Elisabeth, protože mi přišlo, že hotel je u ní na prvním místě před rodinou. I přesto se těším na další díl, protože závěr byl takový otevřený.

m_martina
30.08.2024 4 z 5

Do knihy jsem se nemohla hned začíst, ale když se tak stalo, četla se mi hodně dobře. Rodinné ságy mám moc ráda a tato kniha moje očekávání splnila. Osudy Elisabeth, Paula a všech ostatních mne zaujaly, proto jsem zvědavá, jak budou pokračovat dál. A hned si zajdu do knihovny pro další díl.

sweeney
18.08.2024 1 z 5

Mám ráda historické romány, klidně i takto na pokračování, nicméně tento mi moc nesedl. Vadily mi charaktery postav, především hlavní hrdinky Elisabeth, která mi bohužel byla hrozně nesympaticka, hlavně ke konci knihy.
Na pokračování této série bohužel asi nedojde..

Knižní novinky (46. týden)

14.11.2021

Kniha Nový začátek v seznamech