Rok v lese přehled

Rok v lese
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/353325/bmid_rok-v-lese-PHE-353325.jpg 5 204 204

Rok na… série

0. díl >

Jak vypadá život v lese na jaře, v létě, na podzim a v zimě? Bohatě ilustrované dvoustrany zachycují proměny jednoho místa v průběhu celého roku. Děti mohou pozorovat chování zvířat během jednotlivých ročních období, za různého počasí a v různou denní dobu. Rok v lese podněcuje zvídavost, rozvíjí postřeh, podporuje představivost i logické myšlení. Ale především je skvělou zábavou pro celou rodinu.... celý text

Příroda, zvířata Pro děti a mládež
Vydáno: , Host

Rok w lesie

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rok v lese. Přihlašte se a napište ho.

angloumene
04.01.2025 5 z 5

Rok v lese je z celé série "hledacích" knih mou nejoblíbenější. Nejvíce mě zaujalo představení jednotlivých měsíců v rámci přirozeného ročního koloběhu. Oceňuji také nenápadné zapojení tématu potravního řetězce, které může být skvělým odrazovým můstkem pro diskuzi. Knihu jsme pořídili, když bylo synovi dva a půl roku, a i teď, kdy se blíží ke třem, nás stále baví. Rádi ji společně prohlížíme a objevujeme nové detaily.

Albydeeere
12.12.2024 5 z 5

Se synem, kterému jsou tři roky, si knihu užíváme. Syn se pomocí této knihy rozmluvil a začalo nám období zkoumání a otázek a proč . Celá rodinka si ji užíváme.

kusma
04.05.2024 5 z 5

Další nádherná kniha v sérii. Na každé stránce hledáme stále stejná zvířátka v různých fázích roku. Krásně namalované.

Kniha Rok v lese v seznamech

v Mé knihovně97x