Rok v lese přehled
Emilia Dziubak
Jak vypadá život v lese na jaře, v létě, na podzim a v zimě? Bohatě ilustrované dvoustrany zachycují proměny jednoho místa v průběhu celého roku. Děti mohou pozorovat chování zvířat během jednotlivých ročních období, za různého počasí a v různou denní dobu. Rok v lese podněcuje zvídavost, rozvíjí postřeh, podporuje představivost i logické myšlení. Ale především je skvělou zábavou pro celou rodinu.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rok v lese. Přihlašte se a napište ho.
Se synem, kterému jsou tři roky, si knihu užíváme. Syn se pomocí této knihy rozmluvil a začalo nám období zkoumání a otázek a proč . Celá rodinka si ji užíváme.
Další nádherná kniha v sérii. Na každé stránce hledáme stále stejná zvířátka v různých fázích roku. Krásně namalované.
Kniha Rok v lese v seznamech
v Mé knihovně | 97x |
2017 | Rok v lese |
2019 | Nerozluční přátelé |
2019 | Neobyčejná přátelství v přírodě |
2021 | Stavitelé z říše zvířat |
2022 | Úsměv pro žabku |
Rok v lese je z celé série "hledacích" knih mou nejoblíbenější. Nejvíce mě zaujalo představení jednotlivých měsíců v rámci přirozeného ročního koloběhu. Oceňuji také nenápadné zapojení tématu potravního řetězce, které může být skvělým odrazovým můstkem pro diskuzi. Knihu jsme pořídili, když bylo synovi dva a půl roku, a i teď, kdy se blíží ke třem, nás stále baví. Rádi ji společně prohlížíme a objevujeme nové detaily.