Vinice vo Francúzsku přehled

Vinice vo Francúzsku
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/544841/bmid_vinice-vo-francuzsku.jpg 4 890 890

Čarovné francúzske vinice v oblasti Champagne sú ako stvorené pre romantický príbeh. Presvedčí sa o tom aj svadobná koordinátorka Hattie, ktorá čerstvo unikla z chladného, prázdneho a nezáživného vzťahu. Pôvodne prišla do château Saint Martin zabudnúť na všetky problémy a pripraviť svadbu pre svoju sesternicu, no stojí ju to až príliš veľa úsilia. Hlavne keď jej pozornosť rozptyľuje príťažlivý a sebavedomý vinár Luc. Podnikajú spolu výlety do okolia a vychutnávajú si miestne kulinárske delikatesy. Hattie zrazu zisťuje, že či už za to môžu bublinky, alebo Lucovo kúzlo, zrejme je až po uši zamilovaná. A to je niečo, s čím vôbec nepočítala...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Cosmopolis

The French Chateau Dream, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vinice vo Francúzsku. Přihlašte se a napište ho.

Dela90
včera 5 z 5

Dokonalost! Netušila jsem, že si mě autorka takhle získá. To byl tak krásný a milý příběh, plný francouzského jídla, vína a lásky.

Hattie má zlomené srdce a odjíždí na Chateu do Francie, kde bude organizovat velkou svatbu sestřenice. A ona má tak možnost se stát slavnou organizátorkou svateb, je to její sen. Její plánování však nebude procházka růžovou zahradou, právě naopak neustále ji někdo háže klacky pod nohy a najednou má pocit, že si možná ukousla až moc velké sousto. Naštěstí je tu kamarádka Fliss, která ji nenechá na holičkách a taky šarmantní a sexy muž Luc, ke kterému ji to začne přitahovat jako magnet.

Luc se snaží obnovit rodinnou výrobu šampaňského, avšak taky to není bez překážek. Navíc je za vším daleko víc, než si vůbec dokáže představit a pak je tu Hattie, která má nedá spát. Je jasné, že on už našel to co hledal.

Já jsem u téhle knížky určitě přibrala, protože tady se v jednom kuse mluví o jídle, jako mňam, mňam! Nemůžete u tohoto čtení nic nejíst. Fliss je užásná kuchařka, společně se Solange, která je hospodyně. A díky téhle svatbě zase dostane novou chuť do života.

Kromě romantické linky mezi Lucem a Hattie jsou tu taky intriky a tajemství, které příběh krásně doplní. Jednotlivé pokoje a místnosti na zámku jsou úžasně popsanány, a vy se tak ocitnete přímo tam. V knize se objevují i postavy z předešlých dílů, takže si musím zaručeně přečíst Cukrárnu v Paříži

Co bylo super, byly ustavičné hádky mezi Fliss a Alfonsem, tady platí pravidlo, co se škádlívá,rádo se mívá a já doufám, že o téhle dvojici ještě uslyšíme.

Já si příběh užila se vším všudy a moc děkuji @elirabasova že jsem si knihu mohla přečíst v rámci štafety. Bylo to super!

Worbitka89
11.12.2024 4.5 z 5

Jedna z tech lepsich ze serie, motiv jidla a piti zacina lehce upadat, coz me mrzi, velmi to na knihach obdivuji, je to pro serii typicke. Krasy Francie to vynahrazuji, ocenuji i jazykovou barieru hrdinky, a pohled pana ,,Bozskeho". Vse dodava pribehu na vetsi autencite, konec je skvely, jen trochu ,,useknuty" tesim se na další pokračování!

martineden
30.11.2024 2.5 z 5

Nojo, zase to trošku zkritizuji, i když vlastně vím, do čeho jdu. Musím ale uznat, že popisy jídel a vína byly zajímavé. A linka se závisláckým přítelem taky. Takoví lidé jsou, to bylo realistické. Jinak ale kniha pohádka pro ženy (nějak si neumím představit chlapa, který vy to četl, ale moc by mě zajímal názor chlapa)

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2024)

02.09.2024

10 nejprodávanějších eknih (prosinec)

19.01.2024

Žebříček nejprodávanějších knih (49. týden)

20.12.2023

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Vinice vo Francúzsku v seznamech

v Přečtených1 284x