Vinice vo Francúzsku přehled

Vinice vo Francúzsku
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/544841/bmid_vinice-vo-francuzsku.jpg 4 796 796

Čarovné francúzske vinice v oblasti Champagne sú ako stvorené pre romantický príbeh. Presvedčí sa o tom aj svadobná koordinátorka Hattie, ktorá čerstvo unikla z chladného, prázdneho a nezáživného vzťahu. Pôvodne prišla do château Saint Martin zabudnúť na všetky problémy a pripraviť svadbu pre svoju sesternicu, no stojí ju to až príliš veľa úsilia. Hlavne keď jej pozornosť rozptyľuje príťažlivý a sebavedomý vinár Luc. Podnikajú spolu výlety do okolia a vychutnávajú si miestne kulinárske delikatesy. Hattie zrazu zisťuje, že či už za to môžu bublinky, alebo Lucovo kúzlo, zrejme je až po uši zamilovaná. A to je niečo, s čím vôbec nepočítala...... celý text

Toto vydání knihy ještě není v prodeji. Má být od 30.09.2024
Literatura světová Romány Pro ženy
Bude vydáno: , Cosmopolis
Originální název:

The French Chateau Dream, 2023


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vinice vo Francúzsku. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (175)

terryaknihy
včera 4 z 5

Již 10. díl oblíbené romantické série nás tentokrát zavádí do slunné Francie. Já teď ale upřednostnila audio podobu a myslím, že díky tomu byl příběh příjemnější. Znovu se setkáme s milou Hattie, která se živí připravováním svateb. Když se jí naskytne příležitost uspořádat svatbu pro její sestřenici, neváhá a odlétá na dva měsíce do oblasti Champagne.
Pravdou je, že příběhy od Caplin si vybírám, když chci něco nenáročného. Po romantice už tolik nesahám, ale její umění přenést čtenáře do příběhu, je naprosto dokonalé. Při čtení se dozvídáme něco o historii vinice a zároveň se prostě vaří a jí! Kdo by to nemiloval. Hattie mi přišla trochu moc tvrdohlavá a ohledně bývalého přítele velmi naivní, ale Luc..!! To byl chlap na pravém místě. Chci říct v knize, že jo… :D Byl pro Hattie takovým průvodcem a líbilo se mi, jak se lehce tahle romantická linka line. Co mě ale velmi překvapilo, byl konec. Ta historická zápletka mi u knih Caplin vůbec neseděla, ale inu, každý někdy přijde s něčím neočekávaným :D.
Pokud máte chuť na příjemný, čtivý, předvídatelný a romantický příběh plný dobrého jídla, zkuste Vinici ve Francii. Za mě ještě uděláte líp, když sáhnete po audiu s hlasem Veroniky Lazorčákové, je to skvost!

lenny_prague
předevčírem 4 z 5

Oproti jiným dílům mi chyběl bližší popis místa, ve kterém se příběh odehrával (myšleno části Francie). Překvapilo mě taky, že neměli hlavní hrdinové také skoro žádné překážky v tom, být spolu, ale oproti ostatním dílům vlastně proč ne. Je to příběh věrný svému podtitulu - Romantický útěk :)


martini.ce
22.09.2024

Ach jo, těch chyb je tolik, že po 3. kapitole odkládám. To si romantická kniha nezaslouží aspoň trochu péče při překladu?

Na přebalu "neváhá ani vteřinu a koupí letenky" x v 1. kapitole "si rezervovala jízdenku do Eurotunelu..."

No a perličky v těch asi 30 stranách:
"...i když to byla spíš rozpadající se ruina než poměrně velkolepá fasáda..." A o pár řádků dále "Pokud je interiér stejně velkolepý jako exteriér..."

"K nelibosti rodiny se čaje ani nedotknu..." x "... dokázala si představit, jak tu popíjí odpolední čaj..."

To jako vážně?

všechny komentáře

Související novinky (15)

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2024)

02.09.2024


10 nejprodávanějších eknih (prosinec)

19.01.2024


Žebříček nejprodávanějších knih (49. týden)

20.12.2023

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vinice vo Francúzsku v seznamech

v Právě čtených32x
v Přečtených1 134x
ve Čtenářské výzvě309x
v Doporučených26x
v Knihotéce425x
v Chystám se číst368x
v Chci si koupit135x
v dalších seznamech6x