Romantický pán Bridgerton přehled

Romantický pán Bridgerton
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/477087/bmid_romanticky-pan-bridgerton-Rlm-477087.jpg 4 1325 1325

Colin Bridgerton je jeden z najžiadanejších starých mládencov v Londýne. Jeho priateľka Penelope Featheringtonová je do neho už roky zamilovaná, ale keď sa stane náhodným svedkom Colinovho vyhlásenia, že sa s ňou nikdy neožení, Colin začne cestovať, len aby nemusel byť doma. Po jednom zo svojich návratov zistí, že všetko v jeho živote sa zmenilo a najviac zo všetkého Penelope. Tá však ukrýva tajomstvo, ktoré ju môže zničiť. Ako sa Colin zachová a nájde pri svojom hľadaní skutočnú lásku? Apríl je už za verami a s príchodom novej spoločenskej sezóny tu v Londýne nájdete v krajčírstvach po celom meste Ctižiadostivé matky a Roztomilé debutantky, ktoré sa snažia kúpiť večerné šaty, čo budú znamenať rozdiel medzi manželstvom a starodievoctvom. A čo sa týka ich koristi – Odhodlaných starých mládencov – pán Colin Bridgerton znovu tróni na vrchole zoznamu vhodných manželov, hoci sa ešte nevrátil zo svojho posledného výletu v zahraničí. Je pravda, že nemá titul, ale vyzerá veľmi dobre, má majetok a každý, kto strávil aspoň minútu v Londýne, vie, že aj šarm. Pán Bridgerton však už dosiahol pokročilý vek tridsiatich troch rokov bez toho, aby prejavil záujem o nejakú mladú dámu. Nie je dôvod domnievať sa, že v tomto ohľade bude rok 1824 iný ako rok 1823. Možno, že Roztomilé debutantky – a predovšetkým ich Ctižiadostivé matky – by urobili najlepšie, ak by sa poobzerali inde. Ak aj pán Bridgerton hľadá manželku, veľmi dobre to skrýva. Na druhej strane, nie je to ten druh výzvy, ktorý majú debutantky najradšej? Spoločenské noviny lady Whistledownovej... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Pandora

Romancing mister bridgerton, 2002

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Romantický pán Bridgerton. Přihlašte se a napište ho.

PodzimkaKnižní
17.11.2024 5 z 5

Má oblíbená kniha ze série. A že jsem ji četla dávno před tím, než se začala rodit nějaká myšlenka na seriál.
Taková odpočinková pohádka, která nikdy neomrzí a pohladí na duši.

Answera
04.11.2024 4 z 5

Miluji tuto sérii, ať knižní nebo seriál. Knihy mě baví víc než seriál, ale u tohoto dílu se mi teda víc líbí seriál. Kniha mě bavila, ale děj v seriálu je vážně lepší, takže jsem opravdu lehce zklamaná, ale i tak to bylo oddychové a dobré počtení.

Dudlík08
01.11.2024 3 z 5

Celou sérii srovnávám s Ravenelovými a musím říct, že se mi líbí trošku míň než zmínění Ravenelovi. Penelope i Colina mám ráda, ale občas mi přišla kniha zdlouhavá. Ale jako odpočinek od detektivek to je fajn volba :)

Knižní novinky (36. týden)

05.09.2021

Kniha Romantický pán Bridgerton v seznamech