Zlomyseľné přehled
Sara Shepard
Roztomilé malé lhářky/Malé klamárky série
Zranená Hanna urobí všetko, aby bola znova kráľovnou Rosewoodu, Spencer pohltí dolovanie tajomstiev jej rodiny, Emily sa zamýšľa nad svojím novým priateľom a Ariu znepokojujú mamini nápadníci. A všetky štyri stále prenasleduje vidina ich dávnej priateľky Alison a jej strašného konca.
Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2013 , Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letáOriginální název:
Wicked, 2011
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zlomyseľné. Přihlašte se a napište ho.
Až do poslední chvíle nechybí napětí, což velmi oceňuji, protože vás to nutí číst dál a dál dokonce máte chuť sáhnout po dalším díle.
Já knihy nečtu hned po sobě, takže občas jsem ocenila opakování z předešlých dílů, ale někdy toho opakování bylo až moc a kniha tak působila zbytečně zdlouhavě.
Hvězdička dolu za neustálé opakování děje z předchozích dílů. Když knihy čtete hned po sobě, leze to na nervy.
Knižní novinky (22. - 31. 3.)
20.03.2013
Kniha Zlomyseľné v seznamech
v Mé knihovně | 140x |
2011 | Roztomilé malé lhářky |
2012 | Hra lží |
2013 | Roztomilá malá tajemství |
2016 | Perfekcionistky |
2013 | Dvě pravdy a lež |
Četlo se to samo,jen škoda,jak je tu už zmiňované,že tam dost opakují co bylo v předešlém díle.Jinak se mě kniha moc líbila a budu se těšit na další díl.