Ryby a plody moře přehled
kolektiv autorů
Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře. Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprve chtějí začít i ti, kteří je už dávno pravidelně připravují a hledají nové nápady. Lovte a vařte s chutí!... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ryby a plody moře. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (2)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Ryby a plody moře v seznamech
v Přečtených | 11x |
ve Čtenářské výzvě | 2x |
v Knihotéce | 19x |
v Chystám se číst | 1x |
v Chci si koupit | 5x |
Jedna z mých oblíbených a používaných kuchařských knih obsahující spoustu použitelných a chutných receptů a návodů členěných do jednotlivých kapitol. Kniha je doplněná velkým množstvím fotografií.