S láskou, Eloise přehled

S láskou, Eloise
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/489390/mid_s-laskou-eloise-e3Z-489390.jpeg 4 1080 1080

Ovdovělý sir Phillip potřebuje matku pro své děti a nejvhodnější mu připadá Eloise Bridgertonová. Domnívá se totiž, že je to prostá nenáročná dívka, a protože je v devětadvaceti letech stará panna, nejspíš jen zoufale čeká na nabídku k sňatku. Žena, která se objeví na jeho prahu, mu však vyrazí dech. Je nejenom krásná, ale také sebejistá, a pokud přestane mluvit na dostatečně dlouhou dobu, aby zavřela ústa, sir Phillip netouží po ničem jiném než ji políbit.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy Historické romány
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)

To Sir Phillip with love, 2003

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize S láskou, Eloise. Přihlašte se a napište ho.

milena8281
29.10.2024 4 z 5

Ta Eloise je ale správně potrhlá, to se jí musí nechat. Ale ona taková byla v každém díle, takže asi nepřekvapilo, že se do hledání manžela vrhla takhle po hlavě. Miluju celou jejich rodinu, to, jak se navzájem podporují, chrání a drží při sobě, a přitom to nejsou žádní suchaři.
A Julia Quinn je úžasná, píše skvěle, její zápletky a dialogy mají vtip a šmrnc. Bohužel píše až moc dobře, klidně bych četla celou sérii v jednom kuse.

okeey
26.10.2024 5 z 5

Ta Eloise teda umí překvapit! Všechny předchozí díly slyšíme (čteme), že nechce být poslušnou ženou v domácnosti s rodinou, natož s manželem, že chce dosáhnout něčeho víc, být spisovatelkou, studovat a respektive mít stejné možnosti jako muži. A najednou, Eloise je již zralou ženou (,,starou pannou") a myšlenky jí utíkají k manželství a jako správný adept se jeví lord Phillip Craine, vdovec, se kterým si píše dopisy. Lord ji pozve na své panství a impulzivní Eloise neváhá a bez garde a vědomí rodiny odjíždí za láskou svého života. Jenže Phillip z jejího příjezdu moc radost nemá, jeví se jako pěkný hrubián, který evidentně neumí moc mluvit se ženami, natož se k nim chovat a aby toho nebylo málo, zapomněl se zmínit, že má osmiletá dvojčata, která jsou (kulantně řečeno) pěkná kvítka. Jak tohle dopadne?

Tenhle díl mě bavil ze všech nejvíce. Už se moc těším až audiolibrix publikuje další díl. Krásný a příjemný poslech všech pět dílů, jsem si moc užila. Musím pochválit paní Lucii Pernetovou, která umí svým přednesem vtáhnout do děje tak, že máte pocit, že jste také členkou smetánky v 1. polovině 19. století.

Vendy1993
26.09.2024 5 z 5

Tento díl byl v první polovině dost depresivní, smutný. Nelíbilo se mi ze začátku chování ani Eloise (vůči rodině) a ani Phillipa, ale u něj se to vlastně dalo chápat. Kupodivu se mi líbilo škádlení Eloise s dětmi a následné budování vztahů s nimi. Upřímně bych nečekala, že bude takový mateřský typ vzhledem k tomu, že byla z Bridgertonových dětí ,,až" pátá nejstarší. Řekla bych, že vlastně až postupem děje Eloise dospěla (i když jí bylo už 28 let) a to i díky Phillipovi :) Líbilo se mi také budování jejich vzájemného vztahu a postupná zamilovanost (i když si myslím, že oba něco cítili už když si dopisovali). Hodnotím tento díl jako velmi povedený a zase mám díky němu větší chuť do zbylých dílů.

Knižní novinky (44. týden)

31.10.2021

Knižní novinky (40. týden)

03.10.2021

Kniha S láskou, Eloise v seznamech