S láskou z Londýna přehled

S láskou z Londýna
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/523329/bmid_s-laskou-z-londyna-65135f6577362.jpg 4 295 295

S láskou série

Tilly pracuje jako maskérka v londýnské opeře a v předvánočním období si užívá společné chvíle se snoubencem Felixem. Všechno ovšem změní její přešlap se zavirovaným e-mailem, který ji svede dohromady s novým ajťákem. Toho daleko více než emoce zajímají moderní technologie. Když se však Tillyin soukromý i pracovní život začne hroutit, racionálně uvažující Marcus je pro ni překvapivě tou největší oporou. Nejlepší vánoční dárek je totiž ten, o kterém nevíte, že ho chcete, ale na první pohled si ho zamilujete.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Motto

Covent Garden in the Snow, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize S láskou z Londýna. Přihlašte se a napište ho.

Tesset
předevčírem 2.5 z 5

Takový lehký podprůměr, autorka to umí i lépe, zase to bylo něco trochu jiného než klasické romantické příběhy. Mezi hlavními hrdiny to příliš nejiskřilo a i jejich vzájemná interakce přišla celkem pozdě. Marcus byl fajn, bohužel Tilly jsem si příliš neoblíbila, což mi trošku zkazilo celý příběh.

Tebby
07.12.2024 4 z 5

(SPOILER) Ze začátku jsem se do knížky nemohla začíst, pak se ale postupně rozjížděla, až jsem se pak nemohla odtrhnout. Bylo tam dost nepravděpodobností, například chování Vince, které mi většinu knihy hodně vadily. Taky jsem dost častokrát nechápala chování Tilly. Marcus byl fajn, jen podle popisu mi přišlo, že ta obálka tomu úplně neodpovídá. Knížku jsem si schválně šetřila celý rok na Vánoční čas, ale musím říct, že mi moc sváteční nálady bohužel nepřinesla.
Je to na takových 3,75*.

Nika151
03.12.2024 5 z 5

V předvánočním čase ideální kniha na odpočinek a nasátí té správné atmosféry. Lehce trhlá zasnoubená hlavní hrdinka, překrásné prostředí londýnské opery, sexy chytrý muž bez partnerky a opravdu malinké předvídatelné “drama.

Pláňata, Nespoutaná Aljaška a další knižní novinky (40. týden)

01.10.2023

Kniha S láskou z Londýna v seznamech