Rod zabijáků přehled

Rod zabijáků
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/503919/bmid_rod-zabijaku-uFl-503919.jpg 4 38 38

Thera byla první dcerou rodu Vane. Jako členka válečnické kasty se celý život připravovala na boj. Až do dne, kdy došlo k nebeskému úkazu. Theru zasáhl blesk a od toho okamžiku slyšela Hlas. Jako zdráhavá prorokyně se schopností předvídat budoucnost bojovala po boku Ashoka Vadala a jeho družiny zvané Synové černého meče, dokud ji neunesl do sídla rodu zabijáků kouzelník se schopností měnit podobu, který zatoužil po její moci. Ashok Vadal a Synové černého meče se vydají na pochod, aby Theru zachránili. Se svým mečem Angruvadalem byl Ashok nezastavitelný. Jenže Angruvadal už není, při útoku na démonem posedlého válečníka se roztříštil na kusy. Nyní musí Ashok poprvé bojovat bez pomoci magické čepele. Závisí na tom Theřin život.... celý text

Literatura světová Fantasy
Vydáno: , Fantom Print
Originální název:

House of Assassins, 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rod zabijáků. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (8)

luculi
21.08.2024 4 z 5

Tentokrát je hra odehraná na více frontách a místech, děj se roztahuje na mnoha taženích a konečně začíná být jasné, kam to celé vede. Kromě toho, že se odhaluje i obrovitost celého problému.

Tento příběh byl už poněkud vleklejší a působil spíše jako předehra pro následující dění. Víceméně se mnoho věcí nezměnilo ani nestalo, jen se poukázalo na stávající problematiku, že se daly kolečka do pohybu, změnila se situace a lidé už nechtějí být takové poslušné ovce. Odhalili se staří i noví nepřátelé a ještě ke všemu i nadále probíhaly intriky na vysoké úrovni.

Kniha je sice slabší než ta předchozí, člověk se tím musí víc prokousávat, nicméně je tu slib velkého dobrodružství, které ještě čeká...

R.Nevřivý
25.04.2024 4 z 5

Naprosto fantastické pokračování slibně rozjetého příběhu. Correia umí psát nejen skvělou akci, ale bravůrně splétá zápletku a motivace postav. Ahsok Vadal je stále tím drsným ochráncem jako v prvním díle a jeho charakter se dál slibně vyvíjí. Ale skvěle jsem si užil i všechny pasáže s vedlejšími postavami a nejvíce si oblíbil válečníka Jagdishe. Také tu máme další kousek skládačky z utajené historie světa a děsivých plánů inkvizitora Omanda.
Naprostá čtenářská spokojenost a rovnou se pustím do dalšího dílu.


Slůník
08.10.2023 5 z 5

Když si odmyslím různé fantasy propriety, je pro mě kniha asi nejvíc znepokojivá tím, jak ukazuje zákulisí politických rozhodnutí. Špatné tušení, že to na světě možná takhle funguje, způsobilo moje delší prokousávání se textem. Pomáhají postavy, které dělají správné věci, ač se jim to nehodí.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Kniha noci, Stín bohů a další knižní novinky (43. týden)

23.10.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Rod zabijáků v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených47x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Knihotéce90x
v Chystám se číst23x
v Chci si koupit20x

Autorovy další knížky

Larry Correia
americká, 1977
2012  87%Lovci monster s.r.o.
2015  91%Drsná magie
2014  92%Nemesis
2013  89%Alfa
2013  90%Vendeta
Skrýt reklamy