Saturnin zasahuje přehled
Miroslav Macek
Legendární sluha Saturnin je zpátky – a pojede lyžovat! Do malebného prostředí zasněžených Orlických hor se vydá opět v doprovodu starých známých: věčně nesnesitelné tety Kateřiny, jejího neotesaného synka Milouše, sarkastického doktora Vlacha i laskavého dědečka, který nosí po kapsách nevyčerpatelnou zásobu povedených historek. Kdo tímto dobrodružstvím prosviští s elegantními obloučky? Komu se podaří salto nazad? A pro koho se tentokrát rozezní svatební zvony?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Saturnin zasahuje. Přihlašte se a napište ho.
Můj první kontakt s autorem od facky Rathovi a jsem překvapená, jakým renesančním člověkem Miroslav Macek byl. Vím, že pro někoho je jeho lpění na Jirotkově stylu a nepřinášení ničeho svého nevýhodou - mně to vůbec nevadilo a vlastně si myslím, že pokračovat v něčem tak specifickém by neuměl jen tak někdo. Osobně bych jen uvítala, kdyby v knize o Saturninovi bylo víc Saturnina :-) Ale jinak je to příjemné, oddychové čtení, které od toho čekáte a které dostanete.
Krásné rozhlasové zpracování. Zvlášť teta Kateřina a její přirovnání, nebo hlas Milouše opravdu vynikal.
Knižní novinky (39. týden)
20.09.2020
Kniha Saturnin zasahuje v seznamech
rodinné vztahy svatba přísloví, rčení, pořekadla
2017 | Saturnin se vrací |
2020 | Saturnin zasahuje |
2021 | Saturnin se představuje |
2018 | Ona, oni a já aneb Vychovatelem snadno a rychle |
2018 | 3x na horké stopě |
Audio. A tak jsem poslouchala a poslouchala, až jsem zjistila, že vlastně vůbec neposlouchám.