Sedm metrů čtverečních přehled

Sedm metrů čtverečních
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/545678/bmid_sedm-metru-ctverecnich.jpg 4 39 39

Případy oddělení Q série

< 10. díl

Korupce, drogy, snad i vražda? Takového konce se zatčený komisař Carl Mørck jistě nenadál… Na tyhle vánoční svátky proslulý vyšetřovatel ze zvláštního oddělení Q kodaňské policie rozhodně nezapomene. Místo aby si užíval zasloužené volno s Monou a dcerkou poté, co s týmem rozlouskl další zapeklitý případ, je z domova odveden v poutech a obviněn hned z několika závažných zločinů. Dlouholetí kolegové ze sboru včetně šéfa oddělení vražd se k němu náhle neznají, a tak se může spolehnout jedině na své nejbližší. Času ovšem nemají nazbyt – každý den strávený za mřížemi s sebou nese riziko, že známého kriminalistu napadne některý z vězňů, zvlášť když na jeho hlavu byla v podsvětí vypsána nehorázně velká odměna. Kdo na něj nastražil tuhle smrtící past? Dokážou Rose, Asad a Gordon svého přítele zachránit? A jakou roli v celé záležitosti hraje starý případ série mordů spáchaných nastřelovací pistolí na hřebíky, při jehož vyšetřování zemřel Carlův bývalý parťák Anker a další jejich spolupracovník skončil na invalidním vozíku? Dlouho očekávané finále dánské kriminální série o případech oddělení Q, která zahrnuje deset románů a dočkala se už pěti filmových adaptací.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: audiokniha , OneHotBook
Originální název:

Syv m2 med lås, 2023


Interpreti: Igor Bareš
více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sedm metrů čtverečních. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (10)

astroweb
včera 5 z 5

Skvělé čtení, poutavé, napínavé, zatím jsem přečetl všechny autorovy knihy, všechny mají vysoký standard.

PetK
včera 4 z 5

Pořád je to oddělení Q, jedna z mých top milovaných sérií. Ale upřímně, od "velkého finále" jsem čekala víc. Když odhlédnu od zmatku spousty postav a jmen, připadalo mi to docela předvídatelné, zvrat a překvapení, které se mnohokrát udály v předchozích dílech - ať už v případech nebo osobních příbězích hrdinů - se nekonalo. Malý podíl na tomhle dojmu může mít i audio v podání Igora Bareše - už jsem u předchozích dílů zmiňovala, že jeho výraz jako z Národního u Hamleta mi nesedí a bohužel neumí přečíst vtip. Každopádně - dám tomu pár let pokoj a pak to možná vezmu znovu od začátku do konce. Za tu několikaletou skvělou jízdu s Carlem a jeho crew díky.


Ticiana
07.10.2024 5 z 5

A mne se to libilo. Cetlo se to dobre. Za mne teda to davalo i smysl. Jen bylo divne, ze to nevyresili driv. Hlavne se mi libil konec. Cela serie skvela.

všechny komentáře

Související novinky (4)

10 nejprodávanějších eknih (září)

11.10.2024


Žebříček nejprodávanějších knih (39. týden)

02.10.2024


Žebříček nejprodávanějších knih (38. týden)

25.09.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Sedm metrů čtverečních v seznamech

v Právě čtených32x
v Přečtených49x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených3x
v Knihotéce91x
v Chystám se číst216x
v Chci si koupit99x
v dalších seznamech2x