Setkání v Opeře přehled
Hana Marie Körnerová (p)
Sňatek Simoniných rodičů byl spojen se skandálem, únosem a znepřátelením zbytku rodiny. Ani po dvaceti letech nejsou všechny křivdy zapomenuty. Dospělá Simona nepřátelství ignoruje a žádá matčinu sestru o pomoc před vynuceným sňatkem. Pařížská společnost na sklonku devatenáctého století je přísně konvenční, ale Simona všechny konvence poruší, když se inkognito vloudí do cizího domu, aby si o svém nastávajícím opatřila informace. Všechno ale dopadne jinak, než plánovala.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Setkání v Opeře. Přihlašte se a napište ho.
![EvaHonsová EvaHonsová](https://www.databazeknih.cz/img/users/39_/396425/m_evahonsova-VSq.jpg?v=1659905429)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Čtivě napsaný romantický příběh z Francie na konci 19. století. Kniha se čte jedním dechem, čtenář je vtažen do děje. Druhý příběh Uprchlíci je kratičký, ale také velmi dobře napsaný.
![pip11 pip11](https://www.databazeknih.cz/img/users/11_/113145/m_pip11-sqz.jpg?v=1548780002)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Nejslabší autorčina kniha, kterou jsem četla. Je to nenáročný příběh, vlastně dva, které spolu nijak nesouvisí.
Knižní novinky (27. týden)
04.07.2021
Kniha Setkání v Opeře v seznamech
v Mé knihovně | 81x |
2012 | ![]() |
2019 | ![]() |
2018 | ![]() |
2013 | ![]() |
2022 | ![]() |
Mám ráda knihy této autorky. Nejenze vtáhnou do děje a vy zapomenete na vlastní trable lásky, ale ještě se přenesete v čase. Opět úžasný příběh.