Skákavý žabák / The Jumping Frog přehled
Mark Twain (p)
![Skákavý žabák / The Jumping Frog Skákavý žabák / The Jumping Frog](https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/38220/skakavy-zabak-the-jumping-frog-38220.jpg?v=1276420088)
Humorná povídka o žabákovi s nadpřirozenými schopnostmi otevřela začínajícímu spisovateli Marku Twainovi, jehož pravé jméno je Samuel Lenghorn Clemens, cestu ke čtenářům. Humorné povídky Marka Twaina stojí někdy neprávem ve stínu proslulého Toma Sawyera a Huckleberryho Finna. Dvojjazyčné, anglicko-české vydání s jazykovým a gramatickým komentářem pod čarou. Pro mírně pokročilé. Jazykový komentář Jana Nováková.... celý text
Literatura světová Humor
Vydáno: 2007 , GaramondOriginální název:
The Jumping Frog, 2004
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Skákavý žabák / The Jumping Frog. Přihlašte se a napište ho.
![Vera Silent Vera Silent](https://www.databazeknih.cz/img/users/15_/15396/vera-silent-qJr.jpg?v=1570300543)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Krasne povidky krome jedine, totiz te nejslavnejsi a te, podle ktere se kniha jmenuje. Zabak neni nic vyjimecneho, coz me pripada k popukani. Kvuli zabakovi jsem si knizku vyhlidla, ten je totiz slavny a nakonec se mi jako jediny nelibil. Zato nektere z tech ostatnich pribehu jsou skvele - hlavne Adamuv denik a Zemedelske noviny.
Kniha Skákavý žabák / The Jumping Frog v seznamech
v Mé knihovně | 4x |
dvojjazyčná vydáníČást díla
1964 | ![]() |
1961 | ![]() |
1999 | ![]() |
1965 | ![]() |
1970 | ![]() |
Moc dobré počtení a především vtipné. Povídka Skákavý žabák mě zaujala nejméně, ale potrénovala jsem angličtinu a humor spisovatele je skvělý, takže pecka.