Sklenené telá přehled

Sklenené telá
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/466540/bmid_sklenena-tela-xp7-466540.jpg 3 430 430

Melancholie / Melanchólia série

1. díl >

Drsný triler o hudbe a umení, fanatizme, nenávisti, láske a pomste! Švédsko zaplavila vlna samovrážd. Zarážajúce je, že umierajú prevažne mladí ľudia. Pri ich telách sa našli volkmeny a staré kazety z osemdesiatych rokov s mixovanou hudbou. Ukáže sa, že všetky kazety patrili jednej žene. V súvislosti so samovraždami sa vynorí veľa ďalších podozrivých skutočností a vyšetrovateľ Jens Hurtig sa ich podujme objasniť. Čoskoro pribudnú nové prípady, tentoraz ide o brutálne vraždy vplyvných mužov. Čo ich spája so samovraždami tínedžerov a so záhadnou ženou? A ako súvisia so životnými osudmi Jensových priateľov? Sklenené telá je drsný triler o hudbe a umení, túžbe a rezignácii, náboženskom fanatizme, nenávisti, láske a pomste – zavedú čitateľov do najtemnejších kútov psychiky ľudí, ktorí sú pre svoje umenie schopní všetkého.... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: ekniha , Ikar (SK)
Originální název:

Glaskroppar, 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sklenené telá. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (111)

postrach
30.05.2024 4 z 5

Zatím nejlepší díl.Severské krimi mi moc nesedí.Je to divná kniha.

Margarett_Lindd
01.04.2024 4 z 5

Moje první dvojice autorů od kterých jsem četla žánr severských detektivek a byla jsem mile překvapena. Kniha je hodně drsná, chvílemi docela nechutná. Není úplně pro každého. Většina kapitol je velmi krátká, pomalu spíš až takové úvahy, ale to mě nevadí, neboť se z toho stává ideální kniha do MHD.


Twoo
17.02.2024 1 z 5

Uz ta obalka. Sebevrazdy, sebeposkozovani, furt krev, drogy, depka, satanisti, mrsiny, proste vseho moc, po sto stranach otupite a pak uz je to proste nuda. Asi to melo byt sokujici. Nakoupeno asi za 10 kc a to by tak odpovidalo.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Sklenené telá v seznamech

v Právě čtených12x
v Přečtených624x
ve Čtenářské výzvě103x
v Doporučených21x
v Knihotéce277x
v Chystám se číst276x
v Chci si koupit66x
v dalších seznamech4x