Skryté karty přehled

Skryté karty
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535511/bmid_skryte-karty-660c3b68980b3.png 5 1450 1450

Na elitní soukromé škole Heathcrest dojde k tragickému úmrtí třináctileté žákyně. Zdánlivě jasný případ sebevraždy inspektorku Kim Stoneovou těžce zasáhne, protože nestačila na místo dorazit včas a dívku zachránit. Snad právě proto se nechce s verdiktem smířit – a když se ukáže, že za smrtí malé Sadie Wintersové je cosi daleko temnějšího, začíná rozplétat předivo vztahů, jejichž nitky v skrytu vedou nejen do vyšších kruhů, ale i hlouběji do minulosti. Škola je však připravena svou pověst chránit a svá tajemství uchovat i za cenu dalšího zla, bez ohledu na to, koho ohrozí – včetně inspektorčiných nejbližších... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: audiokniha , Témbr

Dying Truth, 2018

Interpreti: Jitka Ježková

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Skryté karty. Přihlašte se a napište ho.

TerkinKnižnySve
předevčírem 5 z 5

Ôsma časť s Kim nas tentoraz privádza do školy pre elitných žiakov, kde sa zaspisuje nastup ešte v tehotenstve

Kim povolali na pomoc pre mladú žiačky, ktorá chce skočiť zo strechy. Kim to však nestihne, dievča leží mŕtve na zemi.

Bola to však samovražda?

Po oitve zisťujú, že nie je vsetko také jasné ale vswtci to chcú ututlať! Prečo? Čo sa deje v tejto prekliatej škole?

Po bližšom pátraní zistia ine úmrtia či nevydarené pokusy, zaujímavé náhodne okolonosti.

Kto za týmto všetkým stojí a dokáže ich Kim s partiou odhaliť?

Tento diel bol veľmi dobre premyslený a doposledka som mala označeného niekoho iného, zvrat bol prekvapivý a slzy na seba nenechali dlho čakať :( Koniec som prerevala, ach Angela prečo mi to robíš?

Janevl
12.11.2024 5 z 5

Moc napínavý případ Kim Stoneove,kniha se čte moc hezky.

sachista
06.11.2024 4 z 5

I tentokrát jsem se musel do knihy trochu začíst, ale pak Angela Marsons opět spustila svoji tradiční jízdu, že knihu neodložíte, dokud se nedozvíte, co se na té elitní škole vlastně stalo a co jsou zač ty tajemné Karty. Jsem zvědavý, jak dlouho si autorka udrží s touto sérií laťku tak vysoko. Určitě bude muset vnášet nová dramata a inovace, jako tomu učinila tentokrát. Jsem zvědavý, zda bude pokračovat nějak její osobní linka s ďábelskou Alex.

Beren a Lúthien, Láska z jiného života a další knižní novinky (47. týden)

19.11.2023

50 nejčtenějších knih roku 2020

26.12.2020

Knižní novinky (49. týden)

01.12.2019

Čas ho naučil vážit si těch několika přátel, které teď měl.

Kniha Skryté karty v seznamech

v Přečtených2 010x