Sladké zapomínání přehled
Kristin Harmel
Se šestatřicetiletou Hope se život zrovna nemazlil: nedávno jí zemřela matka, manžel ji opustil kvůli dvaadvacetileté blondýnce, její účet zeje prázdnotou a ona se ze všech sil snaží vychovávat dospívající dceru a zároveň udržet krachující pekárnu. Na dobré konce ale není nikdy pozdě: stačí jen trocha odvahy, víry a neutuchající naděje... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2013 , MottoOriginální název:
The Sweetness of Forgetting, 2012
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sladké zapomínání. Přihlašte se a napište ho.
Tento román je nejpůsobivější protiválečný román jaký jsem kdy četla. Kolik životů válka zničila, kolik rozvrátila. Jak aktuální čtení v dnešní době.
Dojemný příběh mladé ženy hledající minulost své rodiny. Dala bych i plný počet , ale přece jen tu bylo pár nesrovnalostí. Na posledních pár stránek si připravte kapesníky.
Dokonalé městečko, Šašek a další knižní novinky (11. týden)
10.03.2024
Kniha Sladké zapomínání v seznamech
druhá světová válka (1939–1945) Osvětim (koncentrační tábor) pro ženy Paříž nový začátek rodinná tajemství prolínání minulosti a současnosti
2020 | Počkej na mě v Paříži |
2013 | Sladké zapomínání |
2022 | Kniha ztracených jmen |
2021 | Vinařova žena |
2016 | Takto som mohla žiť |
Tahle knížka mě úplně dostala. Příběh skvělý, i když chvílemi smutný, a moc mě bavily recepty v knížce. Hned jsem dostala chuť na některý z dezertů od Hope.