Slovenská bryndza (speciál 1) přehled
Lenka Požárová
Jedná se o první speciál dělaný na zakázku pro největšího slovenského výrobce brynzy, firmu Bryndziareň a syráreň (www.bryndziaren.sk). Kuchařka obsahuje saláty, polívečky, hlavní jídla ze zelniny i masa a pomazánky. Vše s použitím lahodné brynzy. K dostání je kuchařka zatím jen ve slovenštině a v distribuci je jen na Slovensku.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Slovenská bryndza (speciál 1). Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Slovenská bryndza (speciál 1) v seznamech
v Knihotéce | 1x |
v Chystám se číst | 2x |
v Chci si koupit | 2x |
Štítky knihy
mléčné výrobky slovenská kuchyně
Autorovy další knížky
2014 | Muž s vůní kávy, žena se špetkou skořice |
2018 | Rozmačkané ego se slaninou |
2014 | Kuchařka z románu s vůní kávy a špetkou skořice |
2020 | Londýn prostě žeru |
2010 | Jak jsem proje(d)la svět (1) |