Slovenská jídla ze zeleniny přehled
Mária Hajková

Pro zpestření našeho jídelníčku uvádí příručka speciální předpisy slovenské kuchyně k úpravě zeleninových polévek, předkrmů, smažené zeleniny, příloh, omáček, salátů i tzv. "prívarků". V závěru jsou připojeny návody ke konzervování některých vybraných druhů zeleniny.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1964 , PráceOriginální název:
Pripravujeme jedlá zo zeleniny, 1961
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Slovenská jídla ze zeleniny. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Slovenská jídla ze zeleniny v seznamech
v Přečtených | 1x |
v Mé knihovně | 2x |
v Chystám se číst | 1x |
v Chci si koupit | 1x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
Autorovy další knížky
1968 | ![]() |
2003 | ![]() |
1970 | ![]() |
2003 | ![]() |
2001 | ![]() |