Smrt - Nejlepší čas tvého života přehled

Smrt - Nejlepší čas tvého života
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/142481/smrt-nejlepsi-cas-tveho-zivota-142481.jpg 4 117 117

Smrt série

< 2. díl

Ze stránek Sandmana přichází Morfeova mladší sestra Smrt ve své druhé sólové knize. Legendární Neil Gaiman vypráví příběh o hudbě, smrtelnosti, přátelství a lásce. Postavy, které znáte ze Sandmana, se vracejí v laskavě děsivém a makabrózně optimistickém příběhu o tak zásadních věcech, jako jsou život, smrt a nezávislá hudební scéna.... celý text

Horory Komiksy Fantasy
Vydáno: , Crew

Death: The Time of Your Life, 1997

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Smrt - Nejlepší čas tvého života. Přihlašte se a napište ho.

Kurt_Teplice
06.03.2025 4 z 5

Pěkné pokračování předchozího dílu - na zamyšlenou tentokrát z perspektivy rodiny. Postava Smrti je upozaděná, nicméně vše se kolem ní točí. Kresba lepší jak v prvním díle.

Hor89
27.08.2023 3 z 5

Druhý samostaný příběh Smrti - bohužel má tentokrát Smrt spíše vedlejší roli, hlavními postavami příběhu jsou Hazel a Foxglove z pátého dílu Sandmana (Hra o tebe). Příběh je docela dobrý, ale děj předchozího dílu se mi líbil o něco víc. Kresba je naopak o dost lepší než u jedničky. Bonusové kresby na konci knihy jsou výborné - jen je škoda že jich není víc.

Ticiana
30.10.2022

První dil se Smrti me bavil mnohem vic. Vadilo mi to přeskakování mezi dejmi. Ale patří to k Sandmanovi a ja jsem rada, ze to mam přečteny.

Kniha Smrt - Nejlepší čas tvého života v seznamech

v Mé knihovně85x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)