Smrtící dávka nenávisti přehled

Smrtící dávka nenávisti
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/477947/bmid_smrtici-davka-nenavisti-Qr8-477947.png 4 4 4

Kriminální reportér na stopě zločinu (nové příběhy) Po velkém čtenářském úspěchu knih Umírání na splátky (2018) a Láska voněla smrtí (2020) předkládá autor Roman Cílek další čtyři dramatické příběhy, jejichž ústřední postavou je pátrací kriminální reportér Jakub Kramář. Mnohé naznačují již samotné názvy kapitol: Čas smrti, čas vzkříšení, Krajina po bitvě, Vzpomínky na deštný prales, Smrtící dávka nenávisti. Spojovacím motivem je zde i tentokrát Kramářova leckdy až posedlá snaha za každou cenu a často i s velkým osobním nasazením se dobrat objektivní, byť někdy i nepříjemné pravdy. Autor svým dramatickým stylem vyprávění účinně zatahuje čtenáře do děje, od kterého se nedokáže odtrhnout.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Smrtící dávka nenávisti. Přihlašte se a napište ho.

daza.dt
02.01.2023 4 z 5

4 krátké příběhy, velmi čtivé, doporučuji.

alnahu
17.02.2022 4 z 5

V knize si přečteme čtyři nové kriminální příběhy- některé velmi čtivé ,některé méně.Podle té poslední se jmenuje celá kniha a ta se mi líbila ze všech nejvíce.
Odpočinková kniha.

Knižní novinky (39. týden)

26.09.2021

Kniha Smrtící dávka nenávisti v seznamech