Noc jako ta dnešní přehled
Julia Quinn
Smythe-Smith Quartet série
Anne Wynterová možná není guvernantkou, za kterou se vydává. Přesto však vše, co tato práce obnáší, zvládá více než dobře. Ať už se jedná o schovávání se ve skříni plné dechových nástrojů, hraní zlé královny ve hře, o které nikdo ze zúčastněných netuší, zda to má být spíše komedie, či spíše tragédie.
Literatura světová Pro ženy Historické romány
Vydáno: 2014 , Ikar (ČR)Originální název:
A Night Like This, 2012
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Noc jako ta dnešní. Přihlašte se a napište ho.
Přišlo mi to trochu uspěchané a zmatené. George byl až moc šílený a Hugh až moc... nenacházím vhodný výraz.
Ale Daniel je roztomilý, a umět ženu rozesmát, považuji za velký klad. Je to taková milá, relaxační jednohubka.
Jsem zvědavá, jak si autorka poradila s Hughovým příběhem.
Čakala som trochu dlhšiu pasáž z vyhnanstva. Nedialo sa. Vlastne, bolo tam viac nedostatkov. A sestry Pleinsworthové mám rada, ale väčší priestor dostanú až v ďalšom diely. Tam som si ich až naozaj obľúbila.
Kniha Noc jako ta dnešní v seznamech
2005 | Nevhodný návrh |
2005 | Vikomt, který mě miloval |
2006 | Čekanka |
2008 | Před svatbou |
2007 | Poznáš to z polibků |
Další hezká vymývačka na letní odpočinek. U tohodle typu literatury jsem přístupná jakékoli za vlasy přitažené zápletce. Trochu mi přišlo, že se děj dlouho neposouval a nakonec se vše odehrálo v rychlém sledu.