Všechny tvé polibky přehled
Julia Quinn
Smythe-Smith Quartet série
Sarah Pleinsworthová nemůže odpustit Hughovi Prenticeovi souboj, který téměř zničil její rodinu, bratrance přinutil uprchnout a Hugha zanechal s ošklivě poraněnou nohou. To Hughovi vyhovuje, protože nesnáší dramatická gesta Sarah. Ale když jsou ti dva nuceni strávit spolu týden, zjistí, že nečekané polibky a oboustranná vášeň dokáží změnit jejich názor...... celý text
Literatura světová Pro ženy Historické romány
Vydáno: 2016 , Ikar (ČR)Originální název:
The Sum of All Kisses, 2013
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všechny tvé polibky. Přihlašte se a napište ho.
Pacilo sa mi to az do sceny, kedy sa Sarah dozvedela o dohode Hugha s otcom. Potom to uz islo z kopca. Bolo to divne, trapne, od veci. A ta vec so zabitim sa ani pocuvat nedala. Zlepsilo sa to opat az v epilogu.
Kniha Všechny tvé polibky v seznamech
pro ženy milostné romány zranění
2005 | Nevhodný návrh |
2005 | Vikomt, který mě miloval |
2006 | Čekanka |
2008 | Před svatbou |
2007 | Poznáš to z polibků |
Tentokrát musím přiznat, že jsem se nudila. Celou scénu autorčiných knih prolíná jedna jediná kniha, kterou čte celá smetánka, Slečna Butterworthová a šílený baron. Příběh Sarah a Hugha mi přišel stejně přitažený za vlasy, jako slečna Butterworthová. A ta smlouva... Mělo to takových otazníků, divných míst, nedomyšlených zápletek. Navíc oba hrdinové mi byli silně nesympatičtí. No zklamání. Hvězdičky dávám za autorčin styl psaní.