Mstitelé v krajkách přehled

Mstitelé v krajkách
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/528631/bmid_mstitele-v-krajkach-6582a66e29f33.jpg 4 17 17

Kdo a proč útočí na muže, kteří vyšetřují a trestají ty nejtěžší zločiny? Kdo ohrožuje jejich rodiny? Jde o pomstu z minulosti, anebo je někdo chce odstranit ze strachu, aby nebyl v budoucnu odhalen? Pomyslná smrtící smyčka se tentokrát stahuje kolem staroměstského mistra kata Hanuše, vzápětí se dostane do nebezpečí rodina vyšetřovatele Borka a vrah krutě zasáhne i do života samotného soudce Hykla. Po složitém pátrání nachází Borek konečně první stopy a díky své intuici se neomylně vydává na cestu k vyřešení složitého případu vražd, které spolu zdánlivě nesouvisejí.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mstitelé v krajkách. Přihlašte se a napište ho.

Licie84
30.12.2024 3 z 5

Víc než krimi bych psala historická romance... Posledních 100 stránek mě už nebavilo. Ale začátek dobrý..

Lenka4
15.11.2024 2 z 5

Myšlenka vendety je pojata nedůsledně. Krevní mstitel by se měl pomstít vlastní rukou a ne najímat pobudy. Obzvláště, když mu není zatěžko zbavit života vlastní příbuzenstvo. Nedobře je vylíčena charakteristika dvojčat. Nejprve jsou oba stejní, v závěru najednou každý zcela jiný. Od teatrální scény na popravišti se už snad ani nejedná o detektivku, ale o pohádku.

orinka3
05.11.2024 4 z 5

Líbilo se mi to, je to taková příjemná historická detektivka. Něco jako černobílé filmy pro pamětníky. Nic složitého, člověk tak jaksi dopředu ví, jak to bude pokračovat a konec že bude zaručeně dobrý. Jsou přece chvíle, kdy si každý rád odpočine u pěkné pohádky.

Holly, Stříbrné hrdlo a další knižní novinky (20. týden)

12.05.2024

Kniha Mstitelé v krajkách v seznamech

v Mé knihovně43x