Motýliky 2: Lietajú v tom obaja přehled
Alice Oseman
Srdcerváči / Motýliky série
"Ako pomenovať túto knihu jedným slovom? Kjúúúúúúúúúút! Toto bolo nesmierne milé, zlaté a krásne nakreslené! Odporúčam a prosím si viac :)“ Kika Dvaja chalani. Jedna lovestory. Nick a Charlie sú najlepší kamoši. Nick vie, že Charlie je gej a Charlie si je istý, že Nick je na baby. Ale... Láska chodí po nečakaných chodníčkoch a Nick sa učí počúvať svoje srdce, aby zistil pravdu o sebe, o svojich kamarátoch aj o svojich najbližších príbuzných. Motýliky – Lietajú v tom obaja je druhý diel zo série komiksových románov.... celý text
Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: 2020 , CooBooOriginální název:
Heartstoppers. Volume Two, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Motýliky 2: Lietajú v tom obaja. Přihlašte se a napište ho.
Druhý díl se mi líbil ještě o kousek víc než ten první, ale pořád se nemůžu zbavit dojmu, že ty slovní projevy jsou až moc okatě holčičí. Nicméně pořád mám před sebou zbytek série, uvidíme, jaké to bude dál.
Lepší kresba. Miloučké, emocionálně dojivé, nicméně místy až naivně cukrkandlově nablblé a některé dialogy a scény ohledně inkluze, podpory a comingoutu působily strašně na sílu a šroubovaně.
„Jako upřímně, zrovna teď mám totální GAY KRIZI.“
Kniha Motýliky 2: Lietajú v tom obaja v seznamech
v Přečtených | 1 283x |
2019 | Srdcerváči. Kniha 1 |
2014 | Solitaire |
2019 | Srdcerváči. Kniha 2 |
2020 | Srdcerváči. Kniha 3 |
2021 | Srdcerváči. Kniha 4 |
Jako první díl za mě zdlouhavé a nudné, kresba taky nic extra. Tímhle dílem jsem skončila. Ale dospívající to bavit určitě může.