Srovnáno se zemí přehled
Richard Bachman (p)
Richard Bachman série
2. vydání Bart Dawes stojí v cestě pokroku. Prodloužení dálnice pohltí prádelnu, kde pracuje, i dům, v němž bydlel dvacet let, v němž se miloval s manželkou a hrál si se synem. Než mu však město stačí tohle všechno vzít, stanoví si jediný úkol. A bude to msta, jakou dokáže napsat jen život – a Stephen King pod pseudonymem Richard Bachman.... celý text
Literatura světová Romány
Vydáno: 2019 , Beta-DobrovskýOriginální název:
Roadwork, 1981
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Srovnáno se zemí. Přihlašte se a napište ho.
Tak nějak nevím, co si o tom mám myslet, co tím autor vlastně chtěl říct. Je to takový návod, jak se zničit. A to doslova. Hlavou zeď neprorazíš!
Moc nechápu slabé hodnocení knihy, skvěle popsané postavy, hlavní hrdina se chová nevyrovnaně, nedokáže se vyrovnat s událostmi ve svém životě, nutnost opuštění domu nakonec vrcholí finálním koncem.
Kniha Srovnáno se zemí v seznamech
1994 | Řbitov zviřátek |
1993 | Osvícení |
2010 | Pod kupolí |
2001 | Zelená míle |
2008 | Svědectví |
Mám rád takéto príbehy kde sa jedná o rozklad osobnosti,keď sa padá stále hlbšie a hlbšie do priepasti z ktorej už niet návratu a čím ďalej pri čítaní/sledovaní viete ,že z týchto sračiek sa už náš "hrdina" nevyhrabe. Tuto náš Bart Dawes sa môže smelo pridať do klubu k postavám ako William Foster (Voľný pád) či Travis Bickle (Taxikár).