Srovnáno se zemí přehled

Srovnáno se zemí
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/415609/bmid_srovnano-se-zemi-B04-415609.jpg 4 633 633

Richard Bachman série

2. vydání Bart Dawes stojí v cestě pokroku. Prodloužení dálnice pohltí prádelnu, kde pracuje, i dům, v němž bydlel dvacet let, v němž se miloval s manželkou a hrál si se synem. Než mu však město stačí tohle všechno vzít, stanoví si jediný úkol. A bude to msta, jakou dokáže napsat jen život – a Stephen King pod pseudonymem Richard Bachman.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Beta-Dobrovský

Roadwork, 1981

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Srovnáno se zemí. Přihlašte se a napište ho.

Šimpy
včera 5 z 5

Mám rád takéto príbehy kde sa jedná o rozklad osobnosti,keď sa padá stále hlbšie a hlbšie do priepasti z ktorej už niet návratu a čím ďalej pri čítaní/sledovaní viete ,že z týchto sračiek sa už náš "hrdina" nevyhrabe. Tuto náš Bart Dawes sa môže smelo pridať do klubu k postavám ako William Foster (Voľný pád) či Travis Bickle (Taxikár).

jan7113
10.11.2024 3 z 5

Tak nějak nevím, co si o tom mám myslet, co tím autor vlastně chtěl říct. Je to takový návod, jak se zničit. A to doslova. Hlavou zeď neprorazíš!

kyssling
16.06.2024 4 z 5

Moc nechápu slabé hodnocení knihy, skvěle popsané postavy, hlavní hrdina se chová nevyrovnaně, nedokáže se vyrovnat s událostmi ve svém životě, nutnost opuštění domu nakonec vrcholí finálním koncem.

Kniha Srovnáno se zemí v seznamech

Richard Bachman (p)
americká, 1947