Neznámá v zrcadle přehled
Lynn Beach (p)
Stopy hrůzy - Údolí přízraků série
Stacy Jamesová je vtažena zrcadlem do strašlivé noční můry! Její dvojče – Tracy – musí předstírat, že se nic neděje a vydávat se i za svou sestru. Zároveň se zoufale snaží dostat Stacy zpět ze světa za zrcadlem. Podaří se dvojčatům odhalit tajemství zrcadla dříve, než vyprší čas? Nebo bude muset Stacy čelit dívce se sekyrou sama?... celý text
Literatura světová Horory Novely
Vydáno: 1993 , Studio dobré nálady - nakladatelství KreditOriginální název:
Stranger in the Mirror, 1992
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Neznámá v zrcadle. Přihlašte se a napište ho.
Tak jsme se dostali k přelouskání dalšího kousku této edice, která jak zpětně postupně zjišťuju, té Hrůzy v sobě má pramálo. Autorčin další počin v sérii potvrzuje kvality předchozích fláků pro náctileté čtenářky, které se zděsí i zapnuté kulmy. Tentokrát se děj točí kolem starobylého zrcadla a světa za něm, do kterého se dostane jedno z dívčích dvojčat, které se ocitne ve spárech dívky, toužící po přítelkyni - Bóže, zlatej R. L. Stine, tohle bylo zase tak naivní prostoduché, naštěstí velmi krátké - 35 %
Napínavý příběh úplně jsem zapomněla o čem to vůbec je, ale jsem z jednovaječných dvojčat, a taky jsme trochu podváděla učitele, musely jsme chodit stejně oblečené a sedět spolu v lavici, atd, byla to sranda
Kniha Neznámá v zrcadle v seznamech
1992 | Posedlá |
1993 | Neznámá v zrcadle |
1992 | Temnota |
1992 | Skřek šelmy |
1993 | Ďábelské kouzlo |
Snad je to trochu už neaktuálním překladem, ale pokud má čtenář při čtení hororové povídky záchvaty smíchu, tak je možná něco špatně. Námět mi připomínal scénář z Věřte nevěřte, zkrátka sweet 90s jako vyšité, jen té naivity by mohlo být méně a strašení více. Samotný nápad se zrcadlem nebyl špatný.