Temnota přehled
Lynn Beach (p)
Stopy hrůzy - Údolí přízraků série
Jason McCormack je slepý, ale tento handicap ho nemůže zastavit. S pomocí svého průvodce, vlčáka Errolla, a přítelkyně Cissy, pátrá po tajemných záhadách opuštěné indiánské Vesnice stínů (Shadow Village). Ale jeho pátrání může přinést nebezpečí a snad i smrt. A Erroll se záčíná chovat podivně, ohrožuje svého pána i ostatní. Jason se stává obětí podivných, děsivých náhod. Podaří se mu zvítězit nad Zlem, které na něj číhá v temnotě?... celý text
Literatura světová Horory Fantasy
Vydáno: 1992 , Studio dobré nálady - nakladatelství KreditOriginální název:
The Dark, 1991
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Temnota. Přihlašte se a napište ho.
Knihu jsem přečetla za jeden den v autobuse na cestě mezi pacienty, moc se mi líbil hlavně ten vlčák, taky jsme jednoho doma měly.
Za 42 minut hotovo, nebylo to tak “pitomé” jako jiné díly, ale nedá se od toho čekat nic. Pokud nečekáte nic, dostanete maličko víc. Alespoň pokud vám je 10 a je to první strašidelná věc, kterou čtete. Naivní, jednoduché, ale v této sérii lehce nad průměrem.
Kniha Temnota v seznamech
1992 | Posedlá |
1993 | Neznámá v zrcadle |
1992 | Temnota |
1992 | Skřek šelmy |
1993 | Ďábelské kouzlo |
Taková blbost, kterou zabijete hodinu času, nicméně si neodnesete vůbec nic. Nostalgické vracení se k sérii Stopy hrůzy zjevně nebyl ten nejlepší nápad.