Strašidelné pohádky z celého světa: 50 pohádek a příběhů, ze kterých ti bude běhat mráz po zádech přehled
Angela McAllister
Vychutnejte si strašidelné příběhy ze všech koutů světa. V australských řekách se seznámíte s děsivým bunyipem, v temném lese potkáte překrásnou Vasilisu a v perských horách tajemného ghúla. Příběhy jsou seřazené podle místa, kde se odehrávají. Najdete tu pohádky z lesa, z hor, ale také ze dvorku chalupy. Příběhy z dalekých krajů doplňují oblíbené pohádky ze střední Evropy jako třeba Jeníček a Mařenka, Červená karkulka nebo Rumplcimprcampr. Výborně se hodí k předčítání dětem na dobrou noc, ale vychutnají si je i dospělí.... celý text
Literatura světová Pro děti a mládež Pohádky a bajky
Vydáno: 2023 , Slovart (ČR)Originální název:
A World Full of Spooky Stories: 50 Tales to Make Your Spine Tingle, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Strašidelné pohádky z celého světa: 50 pohádek a příběhů, ze kterých ti bude běhat mráz po zádech. Přihlašte se a napište ho.
Zatím zde není žádný komentář.
Kniha Strašidelné pohádky z celého světa: 50 pohádek a příběhů, ze kterých ti bude běhat mráz po zádech v seznamech
brazilská literatura kanadská literatura české pohádky indické pohádky ruské pohádky německé pohádky španělské pohádky čínské pohádky egyptská literatura francouzské pohádky
2020 | Velká kniha pohádek o zvířatech: Pohádky, bajky a legendy |
2023 | Strašidelné pohádky z celého světa: 50 pohádek a příběhů, ze kterých ti bude běhat mráz po zádech |
2023 | Rok plný příběhů: 52 lidových pohádek a pověstí z celého světa |
2024 | Zima plná příběhů |