Sukničkářky přehled
Lucie Šilhová
Luxusní prádlo jako terapie a zkušební kabinka jako zpovědnice. Štěpánka odešla z nudné kancelářské práce a otevřela si obchod s prádlem. Její zákaznice u ní teď spolu s oblečením odkládají svá tajemství a s novým prádlem si oblékají naději. A protože sem zajdou jen párkrát za život, sdílejí i příběhy, s nimiž se nesvěřily ani svým nejlepším kamarádkám. Nevěry i marné lásky. Mateřská zklamání i bezdětné bolesti. Za plentou vidí svůj život z nadhledu. Poslouchejte, třeba uslyšíte i svůj příběh.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sukničkářky. Přihlašte se a napište ho.
Zajímavé příběhy ze životů několika žen. I toto nám někdy život přinese. Zajímavá a velice čtivá kniha.
Povídky-příběhy ze života několika žen, mě se líbily všechny příběhy a některé by určitě stály za to, aby byly delší nebo možná by i vydaly na samostatnou knihu. Podle anotace jsem také čekala jinou formu knihy, ale nevadí, zklamaná nejsem, pro mě čtivé, já jsem spokojená.
Pláňata, Nespoutaná Aljaška a další knižní novinky (40. týden)
01.10.2023
Kniha Sukničkářky v seznamech
povídky ženy nemoci ze života alkoholismus týrání obchodování, prodej milenci spodní prádlo
2019 | Beru to na sebe |
2020 | Svedu to na tebe |
2024 | Srdcová desítka |
2021 | Zázraky jsou logické |
2022 | Hřích mám pořád v záloze |
Krásně se to četlo, příběhy žen byly poutavé, i když neveselé, prostě že života