Svědkyně ohně přehled

Svědkyně ohně
https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/162342/bmid_svedkyne-ohne-GmW-162342.jpg 4 4661 4661

Detektiv Joona Linna série

Inspektor Joona Linna již strávil na místě činu více času než kterýkoliv jiný detektiv. Stále má však pocit, že mu něco uniklo. Než odejde z toho hrůzostrašného pokoje, musí objevit nějaký detail, jehlu v kupce sena. Hledí na dívku v posteli. Obličej má zakrytý rukama, jako by si hrála na slepou bábu. Opatrně se k ní skloní. Pod nehtem ukazováčku na levé ruce spatří tmavočervenou tečku. Vypadá jako rudé zrnko písku nebo úlomek rubínu. Komisař se sklání blíž a blíž, až ucítí sladkou vůni. A náhle pochopí, co má dívka pod nehtem… Policie při vyšetřování komplikovaných případů běžně využívá pomoci spiritistických médií, není však známo, že by takováto spolupráce někdy přinesla ovoce… Flora Hansenová se rozhodne oznámit policii, že se jí podařilo spojit s duchem zavražděné dívky.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Host

Eldvittnet, 2010

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Svědkyně ohně. Přihlašte se a napište ho.

Mušketyrpepa
07.03.2025 5 z 5

Tuto knihu jsem četl a četl a četl a hele ono svítá doporučuji

Merlin_CZ
07.03.2025 3 z 5

bohužel jsem si nevšiml že se nejedná o první díl. i tak fajn :)

Olous1
06.03.2025 3 z 5

Snažím se této sérii přijít na chuť,ale zatím nic moc.Asi nejsem cílová skupina. Samozřejmě se nevzdám a jdu do dalšího dílu. Zatím se v četbě ztrácím, připadá mi to takové překombinované.75%.

Kniha Svědkyně ohně v seznamech

v Přečtených7 673x