Sylvester Stallone: Žít svůj sen - Jak získat dokonalé tělo přehled
Sylvester Stallone

Autobiografie Sylvestera Stalloneho, jednoho z nejlépe placených herců Hollywoodu, je upřímnou zpovědí akčního hrdiny a také motivační příručkou pro všechny fitness nadšence. Výjimečná kniha nabízí vhled do soukromí této filmové legendy, včetně životních pádů a vzestupů, ale i návod jak žít zdravě a osvojit si ty správné návyky v oblasti cvičení a zdravého stravování. Postavte se všem fitness zlozvykům po boku hollywoodské hvězdy!... celý text
Biografie a memoáry Sport Zdraví
Vydáno: 2018 , XYZ (CZ)Originální název:
Sly Moves: My Proven Program to Lose Weight, Build Strenght, Gain Will Power, and Live Your Dream, 2005
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sylvester Stallone: Žít svůj sen - Jak získat dokonalé tělo. Přihlašte se a napište ho.

SS moje srdeční záležitost.
Víc než autobiografie je to spíš Stalloneho fitness příručka. Filmy jsou zmíněny jen série Rocky a Rambo o budování fyzičky a vysněné postavy podle jeho vzoru představitele Herkula. a ještě Země policajtů, kde naopak musel přibrat 18 kg.
V knížce najdete i cvičební plán , jídelníček i cvičení pro ženy , které předvádí jeho manželka Jennifer

Je zvláštní, když Sly mluví do poloviny knihy, jak celou dobu prováděl nesprávnou techniku posilování, přepaloval to a požíval neefektivní jídelníček a díky odhodlání měl nakonec v 80.letech oficiálně tělo desetiletí. Kniha se čte snadno a má dostatek informací z průběhu natáčení známých snímků. Druhá polovina knihy je zaměřena vyloženě na tréninkový harmonogram s fotografiemi cviků. Velké množství cviků lze provádět i doma se svou vlastní váhou, nebo činkami. Líbí se mi fakt, že kniha je dobrou příručkou pro zpevnění těla i pro ženy, pro které je zde zvlášť kapitola.
Knižní novinky (26.2. - 11.3.)
19.02.2018
Kniha Sylvester Stallone: Žít svůj sen - Jak získat dokonalé tělo v seznamech
v Mé knihovně | 33x |
Já tu knihu zhltnul za půlku večera a ten chlap má sakra ve všem pravdu. Naše pohledy na fitness a stravování se úplně protnuly. Pravda čekal jsem obsáhlejší autobiografickou část, ale to nevadí.