Tajemný dům mrtvých přehled

Tajemný dům mrtvých
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/528773/bmid_tajemny-dum-mrtvych-6586068911bbb.png 4 67 67

Příšerný nález – děsivé tajemství. Ve sklepě starého domu objeví dělníci zazděnou kostru ženy. V hrobě je také nalezen kufr, jehož děsivý obsah přesahuje vše, co je Anna Steinbachová schopna unést. Společně s Pavlem Wagnerem se ujímají případu, který se odehrál zhruba před dvaceti lety. Kdo byla ta mrtvá žena? Proč nebyla hlášena jako pohřešovaná? A co mohlo vést jejího vraha k tomu, aby ji zohavil tak brutálním způsobem? Kvůli pracovním a soukromým problémům není vyšetřování dua Steinbachová - Wagner žádnou procházkou v růžové zahradě. Každá jejich stopa končí ve slepé uličce. Nakonec se situace přece jen obrátí. Cena je však vysoká, protože najednou Anně a Pavlovi dýchá smrt na záda. Pátý případ nesourodé dvojice vyšetřovatelů Anny Steinbachové a Pavla Wagnera, kterou spojuje nejen vyšetřování vražd.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: ekniha , Vendeta

Das Haus der Toten, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajemný dům mrtvých. Přihlašte se a napište ho.

Stanas513
06.12.2024 3 z 5

Příběh se čte dobře, má to spád, o když to napětí tam možná není tak velké. Jen se mně osobně moc nelíbí, že si žena při každém pozitivním kroku v pátrání vždycky nechá rozbít hubu, pardon - nechá se zmlátit. V Bondovce jsme na to zvyklí, ale tady mi to připadá trochu moc nadsazené.

šlejfířka
23.11.2024 4 z 5

Moje první přečtená knížka od této autorky.Rozhodně času u knížky nelituji byla jsem mile překvapená.Určitě si nějakou knížku ráda přečtu.

SilvieSisinka
22.11.2024 3 z 5

Pátý případ nesourodé dvojice vyšetřovatelů Anny a Pavla, kterou spojuje nejen vyšetřování vražd.

Ledová kolébka, Odstín smrti a další knižní novinky (49. týden)

03.12.2023

Kniha Tajemný dům mrtvých v seznamech