Tajemství Anny z Lampersdorfu přehled

Tajemství Anny z Lampersdorfu
https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/299216/bmid_tajemstvi-anny-z-lampersdorfu-fFb-299216.jpg 3 55 55

Anna z Lampersdorfu sní svůj věčný sen již několik staletí, ukrytá v hrobce kdesi na Hodonínsku. Říká se, že ten, kdo ji nalezne, získá nesmírné bohatství. Příběh lásky a intrik s nádechem tajemna, vystavěný na pověstech, religiozitě a historii Slovácka, začíná na troskách Velké Moravy, pokračuje ve 13. století a završuje se v současnosti. Ukazuje, že lidské charaktery se za celá staletí příliš nezměnily a že i moderní člověk by měl být pokorný...... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajemství Anny z Lampersdorfu. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (22)

Vestička
03.09.2023 2 z 5

Trvám na tom, že sexuální zážitky z kolejí a fantazie si měla paní autorka nechat pro sebe. A jestli si myslíte že kniha bude mít stejnou úroveň jak první kapitola tak nee. Tak aspoň že Rupert byl.

Kakho-Oto
07.08.2023 4 z 5

(SPOILER) Román o Kateřině z Komárova, bestiální vražedkyni z 16. století, mě zaujal ještě více, avšak ani Tajemství Anny z Lampersdorfu nemohu označit za nudnou četbu. Právě naopak, bavil mě i prostředek knihy, který se vůbec netýkal historie. Připomínalo mi to romány Lenky Chalupové, pak se však v ději znovu objevil hrob Anny z Lampersdorfu a začalo tak napínavé hledání. Hlavní hrdinové románu ani nezjistili, že německý mizera a vrah Werner, nalezl smrt v prostorech, kde již předtím i s poklady odpočívala Anna a také tři protinacističtí odbojáři. Nynějších 60 % (stav k 7. 8. 2023) celkem nechápu, osobně bych knize nedal méně než 75 %.


Amneris
23.03.2021 5 z 5

Kniha se mi moc líbila, pátrání po poháru Anny z Lampersdorfu bylo napínavé a prolínání historické části se současností byl velmi dobrý nápad. Za mě super kniha.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tajemství Anny z Lampersdorfu v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených88x
ve Čtenářské výzvě12x
v Doporučených5x
v Knihotéce68x
v Chystám se číst11x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech1x