Tak tady jsou ty slíbené recepty na cukety, paní Ehmová přehled
Jana Štěpánková
Herečka vydává předpisy na jídla z cuket. Kuchařku doplňuje poutavé hereččino vyprávění o vaření.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tak tady jsou ty slíbené recepty na cukety, paní Ehmová. Přihlašte se a napište ho.
Dokud ještě kdysi dávno byla zahrádka, dělalo se u nás z cuket všechno, co šlo. Recepty se opisovaly, předávaly, zkoušely. Teď mám tuhle knížku, ale zase není ta zahrádka. Spoléháme na kamarádskou charitu, protože v obchodech prostě nevědí, co by za tuhle nenáročnou zeleninu měli chtít, a naše snaha vypěstovat ji na balkoně, neskončila zrovna úspěchem. Z knihy jsem tedy nadšená teoreticky, ale zato hodně.
A ještě musím říct, že ta paní mi chybí.
Tak z této knihy jsem čerpal recepty na cukety v jakékoliv podobě, dokonce ohledně zavařování; nejvíce se osvědčil u nás v rodině recept na cuketovou směs na topinky i tousty
Kniha Tak tady jsou ty slíbené recepty na cukety, paní Ehmová v seznamech
Na vrcholu léta, když na sebe sousedky na vsi volají přes plot: "Nechceš cuketúúúú?", potože jich každá má hafo, je tato útlá kuchařka milé paní Štěpánkové neocenitelným pokladem, pro mě tedy určitě. Letos je jí přesně 30 let (knize) a stala se klasikou. Doporučuji všem cuketomilům... :-D