Technologie přípravy pokrmů přehled

Nehodnoceno
Technologie přípravy pokrmů
https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/289176/bmid_technologie-pripravy-pokrmu-pQ2-289176.jpeg 0 0 0

Učebnice pro kuchaře a číšníky.Podává srozumitelnou formou informace o přípravě jídel. Zásady hygieny, technologické úpravy, předběžná příprava, hlavní tepelné úpravy, polotovary, cizí kuchyně, základy dietiky a pokrmy dietní

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Technologie přípravy pokrmů. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (0)

Zatím zde není žádný komentář.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Technologie přípravy pokrmů v seznamech

Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)