Temné královny Fennbirnu přehled

Temné královny Fennbirnu
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/500626/bmid_temne-kralovny-fennbirnu-Ob6-500626.jpg 4 87 87

Temné koruny série

Přečtěte si novely ze života královen, než je rozdělil boj o korunu. V první novele nahlédnete do dětství trojčat Mirabelly, Arsinoe a Kathariny. Jaké to bylo, když se ještě navzájem milovaly a chránily? Druhá novela vypráví o Elsabet, královně věštkyni, která se zbláznila a zorganizovala hrůzné vyvraždění celých tří rodů. Co se ale stalo doopravdy? Jaký byl skutečný příběh ženy, jež dokázala předvídat budoucnost, svůj vlastní pád ale nepředpověděla. Nechte se zavést do minulosti, která předcházela ději série Tři temné koruny a přečtěte si dvě novely ze života královen, než je rozdělil boj o korunu.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (ČR)

Queens of Fennbirn, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Temné královny Fennbirnu. Přihlašte se a napište ho.

Alíček83
06.11.2024 3 z 5

Doplnění série, časově před 1. dílem. Jelikož jsem to četla už dávno, tak jsem si připomněla všechny královny. Opět jsem měla nejraději Mirabellu. Druhá povídka nám osvětlila, proč zabíjeli jasnovidky a proč říkali o nich, že jsou šílené. Jak dobře rod Arronů dokázal manipulovat už dávno v historii.

dominika2585
07.03.2024 5 z 5

Skvělé doplnění série.

MollyCornelia
03.02.2024 4 z 5

4*/5*
Čtivé, krásné, komplexní příběhy, které doplňují mezery v událostech hlavní série.
První novela za mě neměla ucelený děj a moc mě nebavila, ale bylo zajímavé nahlédnout do hlav mladým královnám.
Druhá novela se mi líbila o poznání více. Příběh byl spletitý, zajímavý, konec zapůsobil na city. Intrikářství rodů miluju.
Doporučuji milovníkům Temných korun a teenagerům cca od 13 let.

Vychází Vypravěč, Magie havranů a další knižní novinky (41. týden)

09.10.2022

Kniha Temné královny Fennbirnu v seznamech