Terapie přehled

Terapie
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/492015/bmid_terapie-XwO-492015.jpg 4 1213 1213

Když se Alice a Leo přestěhují do exkluzivního obytného komplexu, splní se jim celoživotní sen. Existuje však jeden temný důvod, proč luxusní rodinnou vilu v uzavřené komunitě mohli koupit tak výhodně – a tím je bývalá majitelka, psychoterapeutka Nina. Co se s ní přede dvěma lety stalo? A proč o tom nikdo ze sousedů nechce mluvit? Alicina zvědavost se změní v posedlost a ve zdánlivě dokonalém domě se začnou odehrávat nevysvětlitelné věci. B. A. Paris, autorka bestsellerů Za zavřenými dveřmi a V pasti lží, se v Terapii vrací k tomu, v čem je nejlepší - k napínavému psychologickému thrilleru.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Motto

The Therapist, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Terapie. Přihlašte se a napište ho.

hanyny
21.12.2024 5 z 5

Třetí knížka od této autorky, opět skvělé a opět přečteno neskutečně rychle. Napětí při čtení je do poslední chvíle až vyčerpávající, jsem ráda, že to mam za sebou :)). Nicméně teď si dam chvilku pauzu, protože byla cela zápletka opět založena na tom, ze minimálně jedna postava je někým jiným.. Takze je čas na jiné zápletky a typ postav..

petulesa
16.12.2024 4 z 5

Je to třetí kniha od této autorky, co čtu. Nevím, jak je to u jiných knížek, ale tady jsem si všimla, že všechny knížky mají společný prvek, a to je lež. Říkala jsem si, že to bude podobné, a moc jsem se nemohla začíst. Ale od půlky knihy jsem považovala za vraha každou chvíli někoho jiného jako Alice a konec mě samozřejmě překvapil.

MartinkaSl
19.11.2024 5 z 5

Má první kniha od této autorky. Příběh byl zajímavý a čtivý, zápletka velice zajímavá a napínavý konec. Moc mě bavil styl psaní, který je podobný severským detektivkám.

100 nejčtenějších knih roku 2022

27.12.2022

10 právě čtených knih podle uživatelů (červen)

15.06.2022

10 právě čtených knih podle uživatelů (květen)

15.05.2022

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Terapie v seznamech

v Přečtených1 645x