Ešte! (mi daj šancu) přehled
Teagan Hunter
Je arogantný. Je to kretén. Nenávidím ho… aspoň si to myslím. Milujem ta , povedal. Navždy , povedal. No ukázalo sa, že klamal. Keď sa kvôli nemu presťahujem na opačný koniec krajiny a on sa na mňa nakoniec vykašle, snažím sa ho zo všetkých síl vytesniť zo života. Je však náročné, keď vám zlomí srdce najslávnejší chalan v meste. Po katastrofálnom roku si potrebuje napraviť reputáciu a ja zase túžim po povýšení v práci. A tak uzatvoríme dohodu, ktorá bude prospešná pre nás oboch. Veď ide len o rande na niekoľkých charitatívnych akciách. Je to arogantný kretén. V žiadnom prípade nehrozí, že sa doňho znovu zamilujem. Kedysi som ho milovala. Teraz ho nenávidím... aspoň si to myslím.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2022 , Zelený KocúrOriginální název:
Text Me Baby One More Time
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ešte! (mi daj šancu). Přihlašte se a napište ho.
Tak za mě asi nejslabší díl z celé série. Chybí mi tu trochu nějaká jiskra.A konec byl takový nijaký,honem,honem a nic.Ani žádný epilog, čekala jsem,že se dozvím něco o ostatních.
Závěrečný díl se nesl ve stejném duchu jako předchozí. Bylo to vtipné, zábavné, četlo se to rychle a nechyběl rozkošný domácí mazlíček. Trochu jsem se obávala tématu druhé šance, které nemám v oblibě, ale pohoda :-).
Shep to 2x p*sral, jako že fakt hodně. Nebyl zlý, zkrátka udělal chyby, ke kterým se nepostavil čelem. Musel dospět a přestat lpět na minulosti a tou si vše zdůvodňovat. Ale snažil se.
Denver říkala, že ho nenávidí, ale to nebyla úplně pravda. Souhlasila, že ho bude doprovázet na společenské události. To, co tam o něm roznášela, respektive o jedné části jeho těla - no měla koule a on to naštěstí bral s klidem :-). Mezi nimi to tak jiskřilo.
Jsem ráda, že tu byl náhled do minulosti pomocí textovek. Objevila se tu většina předchozích postav. Všechny holky a Zach. Obávala jsem se, jestli si Shepa oblíbím, ale nebyl problém. Fandila jsem mu. Epilog chyběl, ale ani mi to nevadilo. Když to shrnu, tak první a třetí díl za mě nejlepší a nejvtipnější, pak těsně následuje tento a za nejslabší považuji druhý, který mě místy nudil. Začíná od autorky vycházet další série, tentokrát o hokejistech. A ta taky vypadá velmi slibně.
Vychází Rod nebes a dechu, Pavouk a další knižní novinky (42. týden)
16.10.2022
Kniha Ešte! (mi daj šancu) v seznamech
2021 | Láska cez správy |
2021 | Chce sa mi s tebou m(a)ilovať |
2023 | Pukom do srdca |
2022 | Nedám Ti (vedieť) |
2023 | Svadba na blind |
I když se to čte docela dobře, chybí tomu jiskra. Uprostřed mi přišlo, že se to zbytečně táhne a konec byl moc rychlý.