To nejlepší z Nejlepšího copywritera přehled
Pavel Šenkapoun
O psaní, reklamě a duši. Pavel Šenkapoun má dar psaní. Píše srozumitelně, čtivě a s přirozeným smyslem pro humor. Píše tak, že vám z jeho textu vždy něco uvízne v hlavě, aniž byste třeba chtěli. Bavíte se a zároveň vstřebáváte užitečné informace. A tak je to správné, tak to má být. Od začátku roku 2014 vycházejí na blogu Nejlepší copywriter články o psaní, českém jazyce, podnikání, marketingu a osobnostním rozvoji. Obsahují velké množství praktických rad, jak zvýšit přesvědčivost, čtivost, údernost, jazykovou úroveň i plynulost textů a jak pracovat na své online propagaci. Zároveň boří řadu stereotypů spojených s reklamou a digitálním obsahem a snaží se hledat odpovědi i na hlubší otázky související s duševním zdravím, estetikou a spiritualitou. Blog se vyznačuje osobitým stylem založeným na ironii, humoru a jazykovém bohatství, díky kterým si jej oblíbily tisíce čtenářů. Tato kniha představuje výběr z blogových příspěvků, které se na Nejlepším copywriterovi dočkaly největšího ohlasu.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize To nejlepší z Nejlepšího copywritera. Přihlašte se a napište ho.
Po přečtení této knihy jsem měla pocit, že jsem právě vypila deset šálků kávy a dva Redbulla za sebou! Autor dokázal svou energií a nadšením pro copywriting přenést na stránky knihy a čtenáře doslova pohltit. Až tedy na poslední stránky, ty jsou trochu melancholičtější.
To nejlepší z Nejlepšího copywritera je pro copywritery, kteří hledají nové inspirace a chtějí si rozšířit své filozofické a psychologické znalosti. Pokud chcete dosáhnout úspěchu v oblasti copywritingu a zároveň chcete zkoumat hlubší vrstvy lidského myšlení a chování, pak vám tuto knihu vřele doporučuji.
Myslím si, že ze mě žádný copywriter nebude, kdo by si taky objednal nějaký text natož slogan od pitomce, co píše samé kraviny.
Ale počtení je to dobré, je k němu možné přistupovat i formou příručky a vzít si poučení, jak to prostě dělají jiní, jinde a jinak (špatně). A Šenkapoun umí zaujmout. Dávám plus.
Kniha To nejlepší z Nejlepšího copywritera v seznamech
Moc se mi líbí! Zvl. setkání prodejního textu a poezie...Autora pozvu jako hosta do své knihy Jak se říká báseň