Třešně v rumu přehled

Třešně v rumu
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532218/bmid_tresne-v-rumu-65ccd2ae9889e.jpg 4 373 373

Co všechno způsobila bezmála měsíční cesta s cholerickým dědou (!) komunistou (!), kterého vzala jeho vnučka na vysněnou dovolenou na Kubu? Svérázné a humorné zápisky z cest, jež ve výsledku nejsou cestopisem, ale spíš deníkem bizarních situací v kubánských kulisách. Pokud vás zajímá, co se stane, když sejmete rudé třešničky z loga KSČM a naložíte je do řízného kubánského rumu, pak v tomto audiu najdete odpověď.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Třešně v rumu. Přihlašte se a napište ho.

Adusa68
20.01.2025 4 z 5

Mně to bavilo. Přesně můj styl humoru, ironie a sarkasmu, takže jsem knížku přečetla celkem rychle, protože jsem byla zvědavá, jestli celý výlet přežijí všichni ve zdraví. Klasický cestopis to není, ale po přečtení jsem i tak měla chuť na Kubu vyrazit.

gordon13
29.12.2024 2.5 z 5

Já se zařadím mezi ty čtenáře, které kniha příliš neuchvátila. Bohužel!

Afilada
23.12.2024 3 z 5

Dobrá kniha, řeší vážné/zásadní otázky s nadhledem a humorem. Tak cca před 10 lety odráží tehdejší kubánské reálie, kdo měl na Kubě peníze a byl cizinec, vždy se nějak zařídil. Dnes (2024) je ale situace dramaticky jiná, Kuba nic neprodukuje, postupně kolabuje, jídlo není, benzín není, zdravotnictví nefunguje, není elektřina (!), roste kriminalita, rudě maskovaná vládní vojenská mafie se lísá ke Kremlu, zájezdy na Kubu se neprodávají, letecké společnosti na Kubu přestávají létat. Dnes by tuto knížku již nešlo napsat.

Kniha Třešně v rumu v seznamech

v Mé knihovně114x