Tsunami přehled

Tsunami
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/500618/bmid_tsunami-faB-500618.jpg 4 707 707

Vzpomínky jsou jako vlny, stále se k nám vrací. Den Eminých narozenin se kvapem blíží. Kromě členů její rodiny se však na oslavu chystá i jeden nezvaný host – minulost, kterou všichni považovali za dávno mrtvou. V návalu nečekaných emocí tak začnou ožívat události z jedné dovolené v Thajsku, která otřásla osudy všech zúčastněných. Polozapomenuté vzpomínky se vracejí se silou tsunami a hrozí, že rodinu plnou tajemství rozmetají na kousky.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tsunami. Přihlašte se a napište ho.

fruitbueno
18.11.2024 4 z 5

Od knihy jsem nic nečekala, o to více jsem překvapená. Spletité rodinné vztahy rámované tragickými okolnostmi. Občas mi chyběla trochu detailnější propracovanost jednotlivých charakterů (Robert a jeho posedlost), ale jinak jde o velmi slušný román.

Verunka289
08.11.2024 4 z 5

Ke knize jsem přistupovala bohužel s obrovskými předsudky, protože Karin Krajčo Babinskou vlastně neznám a vždycky jsem ji měla zaškatulkovanou jen jako manželku Richarda, která se snaží těžit z jeho jména. Vůbec nevím, jak mě to napadlo a jak jsem se mohla tak hodně mýlit. Kniha byla fantastická, typická česká depka. Bavila mě od první do poslední stránky, nebyla tam hluchá místa. A opět ukázka toho, jak zamotané a těžké mohou rodinné vztahy být a kolik tajemství si některé rodiny v sobě nesou.

jitka7326
01.11.2024 5 z 5

Čtivý příběh jedné rodiny. Tunami jež vás zahltí vztahovými linkami, komunikací a neporozuměním v rodině.

100 nejčtenějších knih roku 2023

27.12.2023

Nejprodávanější knihy posledního týdne 2022 (beletrie)

04.01.2023

Nejprodávanější knihy minulého týdne (50.)

21.12.2022

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Ocenění knihy (1)

2022 - Český bestseller (Cena čtenářů)

Kniha Tsunami v seznamech

v Přečtených1 031x