Tsunami přehled
Karin Krajčo Babinská
Vzpomínky jsou jako vlny, stále se k nám vrací. Den Eminých narozenin se kvapem blíží. Kromě členů její rodiny se však na oslavu chystá i jeden nezvaný host – minulost, kterou všichni považovali za dávno mrtvou. V návalu nečekaných emocí tak začnou ožívat události z jedné dovolené v Thajsku, která otřásla osudy všech zúčastněných. Polozapomenuté vzpomínky se vracejí se silou tsunami a hrozí, že rodinu plnou tajemství rozmetají na kousky.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tsunami. Přihlašte se a napište ho.
Ke knize jsem přistupovala bohužel s obrovskými předsudky, protože Karin Krajčo Babinskou vlastně neznám a vždycky jsem ji měla zaškatulkovanou jen jako manželku Richarda, která se snaží těžit z jeho jména. Vůbec nevím, jak mě to napadlo a jak jsem se mohla tak hodně mýlit. Kniha byla fantastická, typická česká depka. Bavila mě od první do poslední stránky, nebyla tam hluchá místa. A opět ukázka toho, jak zamotané a těžké mohou rodinné vztahy být a kolik tajemství si některé rodiny v sobě nesou.
Čtivý příběh jedné rodiny. Tunami jež vás zahltí vztahovými linkami, komunikací a neporozuměním v rodině.
100 nejčtenějších knih roku 2023
27.12.2023
Nejprodávanější knihy posledního týdne 2022 (beletrie)
04.01.2023
Nejprodávanější knihy minulého týdne (50.)
21.12.2022
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Ocenění knihy (1)
2022 -
Český bestseller
(Cena čtenářů)
Kniha Tsunami v seznamech
v Přečtených | 1 031x |
nevěra pro ženy tajemství rodinné vztahy Thajsko tsunami zakázaná láska české romány
2020 | Hvězdy na cestě |
2022 | Tsunami |
2018 | Za sny |
2017 | Kecy, kecy, kecičky |
2024 | Čarodějky |
Od knihy jsem nic nečekala, o to více jsem překvapená. Spletité rodinné vztahy rámované tragickými okolnostmi. Občas mi chyběla trochu detailnější propracovanost jednotlivých charakterů (Robert a jeho posedlost), ale jinak jde o velmi slušný román.