Tvrdej chleba přehled

Tvrdej chleba
https://www.databazeknih.cz/img/books/60_/60278/tvrdej-chleba-60278.jpg 4 154 154

Basa básní známého ochlasty a hledače ryzího života. Co je tvrdší: týden starý chleba, nebo okoralá duše měšťáka? Trpíme více než zvířata? Za co nás ženy trestají? Seženu prachy na poslední dostih v životě?

Literatura světová Poezie
Vydáno: , Argo

The Continual Condition, 2009

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tvrdej chleba. Přihlašte se a napište ho.

Luigi1
18.10.2024 5 z 5

Bukowského čtu rád

Afilada
12.09.2024 4 z 5

Bukowského čtu rád, raději prózu, než poezii. Tahle sbírka je konečná, blízkost smrti se už probleskuje, to mi moc nesedělo. Nejraději mám Bukowského jako zdravého, sprostého, přímého chlapa.

Shindo
25.06.2023 4 z 5

Už z názvu je jasné, že sa autor v knihe s nikým nebude maznať.
Súbor "básní" rôznej kvality odrážajúci drsnosť života bez príkras. Slzičku som neuronil, niekedy ale s Bukom nešlo nesúcitiť.

Teď je to všude samej kompjútr. A zanedlouho bude mít každej svůj vlastní. I tříletý děcka budou mít počítače. A všichni budou o všech všechno vědět dřív než je potkají, takže proč by se s nimi setkávali. Nikdo se s nikým nebude chtít už nikdy vidět a ze všech budou samotáři tak jako já. (Tahle vlajka nevlaje s láskou - Tvrdej chleba)

Kniha Tvrdej chleba v seznamech