Upečeno s láskou: Kváskový chléb a pečivo přehled

Upečeno s láskou: Kváskový chléb a pečivo
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/399241/bmid_upeceno-s-laskou-HaP-399241.jpg 5 43 43

Pekařina je staré voňavé řemeslo, které dnes s radostí opět objevujeme. Ponořte se do světa domácího pečení a s ním spojených tradic. Upečte si kváskové pečivo v troubě, domácí pekárně či v remosce. Autorky pro vás s láskou připravily knihu plnou receptů nejen na chleba, ale i na křupavé krekry, bulky, dalamánky… Vše doplnily i trochou teorie, díky které zvládnete připravit kvásek, zjistíte informace o surovinách i pomůckách a mnoho dalšího.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Upečeno s láskou: Kváskový chléb a pečivo. Přihlašte se a napište ho.

LaVieEnRose
18.01.2024 5 z 5

Tohle je pro mě taková bible kváskového chleba. Baví mě zkoušet nové recepty a k osvědčeným se vracím. Ráda si v ní i jen tak listuji a vybírám, co vyzkouším příště.

_Knihomolka_
10.09.2023 3 z 5

Předchozí kniha od paní Trhoňové se mi zamlouvala malinko více, ale ani tahle nebyla špatná. Tentokrát jsem byla poučena o moukách typu T a pekařských procentech, což se vždycky hodí :).

Chillia
08.01.2023 5 z 5

Úžasná knížka o kavaskovém pečení. Pro mě je tohle řemeslo umění života, kterého snad jednou taky dosáhnu. Spousta skvělých receptů a krásných fotek, chleby voní jen z fotky! Zatím jsem nepekla chleba podle receptů z knihy, ale chystám se na to, proto knížku neodkládám na dlouho. Doporučuji!

Knižní novinky (5. týden)

28.01.2019

Kniha Upečeno s láskou: Kváskový chléb a pečivo v seznamech