Ségry přehled
Raina Telgemeier
Raina se nemůže dočkat, až bude mít sourozence. Ale jen do chvíle, než se její sestřička narodí – Amara je úplně jiná, než si Raina představovala. Je sice roztomilá, jenže je to taky nevyzpytatelné, ubrečené mimino. Během let se jejich vztah příliš nelepší, ale když se postupně objeví mladší brácha a mezi rodiči to začne skřípat, Raina a Amara si uvědomí, že by spolu měly začít vycházet. Jsou přece ségry! Po úžasném úspěchu komiksu Úsměv se Raina Telgemeierová vrátila k autobiografickému vyprávění o vlastní rodině. Ukázala, že vyzrála v autorku autentických, nadčasových příběhů, s nimiž se může identifikovat kdokoli – dospívající čtenář i jeho rodič.... celý text
Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: 2016 , PasekaOriginální název:
Sisters, 2014
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ségry. Přihlašte se a napište ho.
Hezký komiks, u kterého jsem se stále usmívala. Je tu ztvárněn běžný život v jakékoliv rodině. Myslím si, že plno čtenářů si řekne, no takhle je to i u nás.
Nakladatelství Paseka má 25% slevy
21.04.2020
Kniha Ségry v seznamech
Autobiografický komiks od autorky Rainy Telgemeier!
Chtěli jste někdy sourozence? Ségru? Raina ji chtěla. A splnilo se jí to! Jenže ségra vůbec není taková, jakou si ji představovala - je sice roztomilá, ale taky pěkně protivná! A ani po letech jejich vztah není lepší. Navíc přibyl mladší bráška! A to po nich rodiče chtějí, aby přežili cestu za příbuznými - jede se autem a to celý týden!
Pokud máte sourozence, vřele doporučuji! Opravdu se pobavíte a zasmějete, popřípadě zavzpomínáte na staré časy! :D Pokud už jste rodič budete pouze kroutit hlavou nad tím, jak se chovají a vy s nimi máte plné ruce práce, až do doby než dojedete za vlastními sourozenci!
Skvělý humor, prostředí, grafika i postavy! Tohle se opravdu povedlo!