V divočině přehled

V divočině
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/546525/bmid_v-divocine.jpg 4 99 99

Maple Hills série

< 2. díl

Mezi Russem Callaghanem a Aurorou Robertsovou přeskočí na univerzitním večírku jiskra a skončí to nocí plnou vášně. Aurora se pak v rozpacích beze slova vytratí přesvědčená, že šlo jen o jednu noc a že už se s Russem neuvidí. Jaké je tedy jejich překvapení, když na sebe narazí hned první den na letním táboře, kde mají oba dělat vedoucí? Russ i Aurora do divočiny utekli, aby si oddechli od komplikovaného života v Maple Hills. Russ ví, že pokud poruší přísné táborové pravidlo o vztazích, bude se muset vrátit domů. Zato Aurora si z něčeho takového rozhodně hlavu nedělá. Dokážou ti dva vedle sebe v poklidu existovat, nebo jediná společná noc zažehla požár, který už se nedá uhasit?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)

Wildfire, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V divočině. Přihlašte se a napište ho.

annora_cte
16.12.2024 3.5 z 5

Tohle bylo moje první čtení od autorky. Kniha Na ledě mě ani nezaujala, za to V divočině mi přišlo fajn, protože jsem po delší době dostala chuť na příběh odehrávající se v táborovém prostředí.

Knihu jsem přečetla rychle, je to takové oddechové čtení. Neurazí ani nenadchne. Poté co Aurora stráví večer s hokejistou Russem, myslí si, že už ho nikdy neuvidí, ale to ještě netuší, že se ocitnou na stejném táboře jako vědoucí.

Mezi hlavními hrdiny to pořádně jiskřilo, spicy scény autorce jdou na jedničku. Russ byl skvělý, ten mě bavil, Aurora mi bohužel nepřišla zrovna sympatická.

Co mě ale mrzí, je, že jsem čekala aspoň nějaké drama, nějaký zvrat, který s postavami pořádně zamává a moje brada se alespoň lehce dotkne země. Nic ale nepřišlo, což je docela škoda, a je to hlavní důvod, proč dávám 3.5/5.

Za knihu k recenzi děkuji knihkupectví luxor #spoluprace

monika0181
13.12.2024 3.5 z 5

Letní lehce zapomenutelní letní oddechovka.
Knihu jsem přečetla, položila na stůl a po pár dne po ní koukám a přemýšlím, dočetla jsem ji nebo ne.... to hovoří za vše. Nezaujala mě tolik, že bych si pomatovala něco výrazného.
Příběh je jednoduchý, líbivý, příjemně plynoucí.
Russ byl takové zlatíčko a Aurora pěkná divoška.
Během příběhu je vidět dozrávání obou ze studentů na dospělé osoby.
Je to kniha na deku k vodě, když přeskočíte omylem několik stran, nic zásadního se nestane.
Je to prostě líbivá oddechovka.

Bookish_Adria
09.12.2024 3.5 z 5

Maple Hills nám přináší další díl a tentokrát přímo z divočiny. Jedna noc, která jim změní život aniž by to tušili. Hokejistu Russe už známe z prvního dílu, kdy se okolo něho točilo jedno drama. Za to Aurora je v tomto příběhu pro nás nová. Když se oba potkají na jednom večírku přeskočí mezi nimi jiskra. Slovo dá slovu a skončí to žhavou nocí. Tyto pikantní scény byly za mě úžasně popsané. Aurora i Russ počítají s tím, že už se nejspíše nikdy neuvidí a byla to záležitost na jednu noc. Budou oba dva velmi v šoku, když se potkají zrovna na táboře pro děti, odkud nemůže ani jeden utéct a musejí společně dokonce pracovat. Postava Russe se mi strašně líbila. Byl mi velmi sympatický. Bylo to pro mě zase něco jiného, protože vždy dostáváme sebevědomé týpečky, ale Russ je doslova zlatý retrívr, kterého bych brala všemi deseti.
Má velmi nízké sebevědomí, ale je milý a charismatický. No prostě v mých očích byl dokonalý. Jeho minulost je zajímavá a dost ho ovlivňuje, takže není divu proč je takový.

Aurora byla pro mě ze začátku docela oříšek. Nejprve na mě působila sebevědomě a bezstarostně, ale pak se okázalo, že trpí taky určitými problémy a najednou mi přišla dost citlivá a zranitelná. Příběh se zaobírá tématem špatných rodinných vztahů, a poukazuje to na to, jaký to má dopad na děti. Líbil se mi vývoj hlavních postav. V táboře jsou jasné pravidla a líbilo se mi jakou má Russ výdrž žádné z nich neporušit. Zároveň mě, ale i štval, že mu to trvalo, tak dlouho. Ale pak se to zase rozjelo. Začalo to jednou vášnivou nocí a pak přátelstvím, které se dostalo do bodu vztahu. Bylo to sice pomalejší, ale za to přirozené a krásně se to četlo. První díl měl úplně jiný směr než tento. Tam to bylo více hokejové a zajímavé, tohle bylo spíše sladké a pomalé. Ale asi se mi více líbil tento díl. Styl autorčina psaní se mi líbí a baví mě. Bylo to takové odpočinkové čtení, které jsem zrovna potřebovala.

Náměsíčník, Ztracená koruna a další knižní novinky (48. týden)

24.11.2024

Žebříček nejprodávanějších knih (42. týden)

24.10.2024

Žebříček nejprodávanějších knih (41. týden)

17.10.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha V divočině v seznamech

2024  70%Na ledě